Özel Davetler İçin Özel Fikirler

 

Özel davetler, düğünler ve diğer organizasyonlar her bayan için farklı bir anlam taşıyor. İlk sırada daima kıyafet seçimi geliyor. Çünkü topluluk içerisinde bizim çizgimizi, tarzımızı belirleyen giyim tarzımız olacaktır. Şöyle ki, bizi tanımayan kişiler dahi, kıyafetimize bakarak bizim hakkımızda fikir üretebilir. Tesettür modasının hızla gelişmesi ve yenilenmesi bu konuda büyük bir fırsat da getirdi. Hazırlanan moda tesettür ürünleri renk ve seçenekle yönünden oldukça zengindir. Üstelik uygun fiyatlar sayesinde herkes bu yeni ve trend ürünlere kolaylıkla ulaşabiliyor.

 

GECE DAVETLERDE SADE ŞIKLIK

 

Özellikle tesettürlü bayanlar özel bir davete gitse bile sadelik çerçevesinde bir şıklık arayışına girerler. Tesettür sektörü şık ve göz alıcı abiye modelleri ile biliniyor. Bu durum bayanlar için avantajlıdır. Gece davetinde şık ve ayrıntılarla tamamlanan bir bluz veya gömlek kullanılabilir. Özellikle organizasyonlara abiye gömlek tercih edilebilir. Omuz veya yaka kısmında kullanılan ayrıntılar, ürünün şıklığını göz önüne serecektir. Tuniklerde kol detaylar veya kolye ayrıntısı da sıkça görülüyor.

 

Pantolon olarak, klasik kesimli ve paçası biraz kısa olan modeller uygun olacaktır. Renk olarak siyah, pudra, bordo seçenekleri düşünülebilir. Sade bir bluz veya gömlek kullanılmışsa, kolye detayı ön plana çıkartılabilir. Eğer üst tarafta fazla hareket varsa, takı, desen gibi ayrıntılara yer vermek gereksizdir.

 

ELBİSELERİN YERİ

 

Özel davet deyince, akla hemen ışıl ışıl elbiseler ve abiye modelleri gelir. Abiye veya elbise ne kadar şık olursa olsun, onu kombin etmek çok önemlidir. Düz elbiselerde moda tesettür alanında payetler ve işlemeler kullanılmaktadır. Tek renk elbiseler daha sakin davetler için doğru bir seçim olacaktır.

 

Düğün ve nişan gibi önemli merasimlerde ise abiye kullanılmalı. Abiye seçeneklerinde modeller çok farklı tarzlara sahiptir. Çünkü moda tesettür sektörü herkese hitap edece tasarımları üretiyor. Üst tarafı pembe, altı ise siyah bir elbise olabilir. Elbisenin üstü ile etek tarafı farklı renklerde olabilir. Kuyruk detayı olan elbiseler de çok seviliyor. Özellikle bu yıl moda tesettür elbiselerinde balık model abiye seçeneklerine olan ilgi oldukça arttı. Pudra, pembe, siyah, bordo ve ikili renk seçenekleri elbiselerde mevcuttur.

 

Bir cevap yazın