Özel Davetler İçin Genç Tulum Kombinleri

Son zamanlarda çeşitli organizasyon ve davetlerde elbise yerine tulum daha ön plana çıkmaktadır. Elbise ve abiye modellerini kendine yakıştırmayan ya da daha farklı bir görünüm oluşturmak isteyen kişilerde tulum seçeneği doğru olacaktır. Özellikle tulum modelleri günümüzde oldukça artmaktadır. Düğün ve davetler için daha şık parçalar arasına giren genç tesettür giyim tulum modellerinde tamamı payet kumaş tulumlar ve kadife tulumlar en tercih edilen iki modeldir.

 Bu tulumları kombinlemek elbise kombininden daha kolaydır. Yalnızca doğru parçaların seçilmesi gerekmektedir. Tesettür tulum altına tulumun renginde ve kumaşında bir topuklu ayakkabı seçebilirsiniz. Aynı renk ya da ton sür ton bir renkte çanta seçimi görünümü hem sade hem de genç tesettür giyim kombini için daha uygun olacaktır. Tulum kombinlerinde eşarp yerine şal tercihi daha doğru kullanım sağlayacaktır.

 Günlük Tesettür Tulum Kombini Nasıl Yapılır?

 Gün içerisinde genellikle günü kurtaran parçalar bulunmaktadır. Tek parça kombinleri hem rahat hem de daha kolay yapılmaktadır. Tesettür tulum kombini yaparken tulumun yaka detayı önemlidir. Daha açık yakası olan tulumların içerisine ince triko bluz giyebilirsiniz. Günlük koşturmacanın çok olduğu zamanlarda tulumun altına rahat spor ayakkabı tercihi yapmalısınız. Omuz çantası ya da çapraz çanta modelleri ile daha sportif bir görünüm yakalayabilirsiniz. Bu tarz kombinlerde aksesuar olarak saat ve uzun kolye seçimi tarzınıza şıklık katacaktır.

 Desenli Tulumlar Nasıl Kombinlenir?

 Desenli tulum çoğu zaman kombin yaparken kafa karıştırabilir. Desenli tulum ya da herhangi bir tesettür giyim parçası seçtiğinizde diğer yan parçaları daha sade bırakmanız gerekmektedir. Çiçekli ya da renkli desenleri bulunan tulumlarda üzerinize giyeceğiniz dış giyim ürününü tulumun deseninin renklerinden birini seçerek karar verebilirsiniz. Bu tarz tulumlarda eşarp ve şal seçimi de sade yapılmalıdır. Özellikle karmaşıklığı önlemek ve göz yorulmasını engellemek için ayakkabı ve çanta seçimi de ona göre olmalıdır.

 Tulum Giyerken Hangi Dış Giyim Ürünleri Tercih Edilebilir?

 Tulum giyiminde dış giyim parçalar kombini tamamlayıcı parçalar arasında en önemlisidir. Tulum kombininde ferace, abaya, pardesü gibi dış giyim ürünleri tercih edilebilir. Sonbahar ve kış aylarında daha çok deri ceket ve kot ceket seçimi yapılabilir.

Bir cevap yazın