Outlet Tesettür Ürünlerinde Neler Bulabilirsiniz ?

 

  Tesettür giyim ürünlerini çok uygun fiyatlara satın almak için outlet kategorisine bakabilirsiniz. Pek çok online satış mağazasında bu bölüm aktif olarak bulunmaktadır. Giyim ürünlerinin oldukça uygun fiyatlarsa satılması sayesinde de her bütçeye sahip olan tesettürlü kadın şık giyim ürünleri alabilmektedir. Özellikle bu konuda oldukça başarılı olan Modaselvim alışveriş sitesinde outlet bölümünde çok fazla çeşitlilik bulunmaktadır.

 

           Tesettür giyim tarzını benimseyen kadınlar için kap, tunik, ferace, elbise, pardesü, pantolon, eşarp ve daha birçok modeli bulabilmek mümkündür. %75 oranında indirim görmüş tesettür giyim ürünlerini satın alarak bütçenizi koruyabilirsiniz. Uygun bir bütçe ile satın alacağınız ürün kategorisini sık sık ziyaret ederek karlı alışverişleri kaçırmamalısınız. Modaselvim online alışveriş sitesinin outlet bölümünde neler bulabilirsiniz hep birlikte bakalım.

 

– Kolları Nakışlı ve Düğmeli Ferace Modelleri

 

Günümüzde en çok tercih edilen ferace modelleri outlet kategorisinde çok uygun şekilde satılmaktadır. 59,90 TL gibi çok uygun fiyata satılan ferace modellerini satın alabilmek için sık sık siteyi takip etmeniz gerekmektedir.

 

– İncili ve Gipür Detaylı Elbise Modelleri

 

İnci detayları bu sezon çok moda. Abiye elbiselerde, tuniklerde, feracelerde inci detaylarını görmek mümkün olmaktadır. Bu güzel modele bir de gipür eklenince çok hoş bir görünüm ortaya çıkmaktadır. İstenilen beden ölçülerinde bulabileceğiniz bu modeli çok uygun fiyata satın alarak trend bir kombin yapabilirsiniz.

 

– Kapüşonlu Ve İnci Baskılı Elbise Modelleri

 

Genç kuşağın en çok tercih ettiği modeller arasında kapüşonlu elbiseler yer almaktadır. Outlet tesettür ürünler arasında bulabileceğiniz bu modellerin şarabi, siyah, mor, zümrüt, bordo, lacivert renkleri mevcuttur.

 

– Önden Düğmeli Bebe Yaka Elbise Modelleri

 

Bebe yaka tercih eden her bayan çok şık bir görünüm kazanmaktadır. Tütün, bordo, lacivert renklerinden istediğinizi beden ölçülerinize uygun olarak satın alabilirsiniz.

 

– Etek Ucu Fırfırlı Tunik Modelleri

 

Fırfır detayları 2017 sezonunda oldukça moda desenler arasında yer almaktadır. İndirimli fiyatları ile satın alabileceğiniz etek ucu fırfırlı tunik modellerinden saks mavisi, siyah, bordo, lacivert, haki renklerini tercih edebilirsiniz. Tunik kombini yapmak içinde güzel pantolon modellerinden satın alabilirsiniz.

 

Bir cevap yazın