Neden Moda Selvim? 

Hem yazın gelişiyle hem de bayram coşkusuyla gardıroplar yenilenmeye başladı! Tesettür giyimde ise son dönemlerde internet alışverişine yoğun bir ilgi gözlenmektedir. Bugünkü yazımızda tesettür giyimde rengarenk çeşitleriyle dikkat çeken Moda Selvim’i mercek altına alacağız. Bayrama özel yüzde yetmişe varan indirimleriyle Moda Selvim, hem her bedene ve zevke hitap eden bol seçeneğiyle en kararsızların bile yüzünü güldürüyor hem bayrama özel yüzde yetmişe varan indirimleriyle her bütçeye hitap etmeyi başararak tesettür giyim alışverişinde en çok tercih edilenler listesinde başı çekiyor.

Tv’de Gördüm!

Hani radyoda bir şarkı dinleriz ve arasak da asla bulamayıp üzülürüz ya. Aynı hissi beğenip de tekrar bulamadığımız kıyafetlerde de deneyimleriz. İşte tam bu noktada Moda Selvim, çeşitli kategori başlıklarının arasına “TV’de Gördüm” seçeneğini alarak özgünlüğünü de ortaya koymuş, gönülleri fethetmiştir.

Kararsızım, Bayram Geldi Geçiyor, Ne Yapacağım mı Diyorsunuz? Sizi Buraya Alalım

Seçeneklerin ve kararsızlığımızın birlikte çoğaldığı şu dönemde Moda Selvim, yine imdadımıza yetişiyor. Tesettür giyim siteleri arasında bir başkasına pek de rastlayamadığımız “Kombin” başlığı altında onlarca farklı birbirinden şık kombini sizler için yerinize derleyerek zamandan da tasarruf etmenizi sağlamış. 

Büyük Beden Modası

Giyim endüstrisinin bu kadar gelişmesine rağmen büyük beden tesettür giyim tercih eden kadınların, abiye gibi özel gün kıyafetlerini kendi isteklerine göre bulmakta ne kadar zorlandığı hepimizin bildiği bir durumdur. Günlük kıyafetlerini bulabilmek için bile tesettür giyim siteleri ve mağazalar gezdikleri aşikardır. Buna karşın Moda Selvim’i incelediğimizde 8XL/58 beden de dahil olmak üzere abiyesinden, feracesine her çeşit özel ve günlük giysiyi birbirinden şık seçeneklerle sunarak büyük beden giyim ihtiyaçlarını bir tıkla ulaşılabilir hale getirdiğini görüyoruz. 

Moda Selvim’i Tercih Edilebilir Kılan Diğer Şeyler

Çeşitliliğinin ve hızlılığının yanı sıra güvenli alışveriş sunmasıyla da Moda Selvim, en tercih edilenler arasında yerini hızlıca almış gibi gözüküyor. Kolay iade ve değişim seçeneği sunmakla birlikte müşterilerini yüksek kargo tutarı yükünden de kurtardığını gördük. Yurt içinde kapıda ödeme seçeneği sunarken yurt dışına dahi gönderim yapıyor. 

 

Ürünlerimiz hakkında daha detaylı bilgi almak ve geniş ürün yelpazemizi incelemek isterseniz https://www.modaselvim.com/tesettur-giyim adresini ziyaret edebilirsiniz.

Bir cevap yazın