Nasıl Tesettürlü Kombin Yapılır?

 tesettür giyim kombinSon dönemde giyim sektöründeki markaların farklı alternatifler sunması ve farklı parçaların bir araya gelmesiyle şık ve rahat kombinleri görmekteyiz.

 

 Kombin nasıl yapılır?

 

Düz ve sade renklerden yapılan üst giyim (tunik, kazak, gömlek vb.) grupları, alt giyimde desenli ve biraz daha canlı renklerden oluşacak ve birbirini tamamlayacak parçalar ile kombin yapılabilmektedir. Bazen de bu dediğimizin tam tersi olarak; renkli ve desenli parçayı üst giyimde, daha sade olanı ise alt giyimle birleştirerek kombin yapabilirsiniz. Son zamanlarda rahatlığın ön planda tutulduğu tesettür giyim kombin yapılmaktadır. Günlük kombinlerde pastel tonlar tercih edilirken, özel günlerde daha parlak, canlı ve çizgisel kumaşlar kullanılmaktadır. Her iki kombini de uyumlu renkte şal ve şık bir çantayla daha da göz alıcı hale getirebiliriz. Tek parçadan oluşan elbise kombinlerimizi ise kemer, çanta veya taşlı bir aksesuar ile tamamlayabiliriz.

 

 Modaselvim.com’dan tesettür giyim kombinleri nelerdir?

 

Her türlü tesettür giyim kombin yapabileceğiniz modaselvim.com alışveriş sitesinde bulunan ve yaza girerken herkesin beğeneceği İncili 2’li Kombin tam da aradığımız modeller arasında bulunuyor.

 

İncili 2’li Kombin: Tunik ve pantolondan oluşan bu ikili takım indigo, haki, gül kurusu, pudra, bordo, siyah, mavi, mor ve mürdümden oluşan 9 farklı renk seçeneği ile 38-40-42-44-46 bedenlerinden bulunmakta; tunik 98 cm hakim yakalı ve pantolon boyu 95 cmdir. Astarsız olan bu ürün önden düğmeli olup, inciler baskıdan oluşmaktadır. Çamaşır makinesinde 30 derecede yıkanabilmektedir.

 

Sezonun en sevilen kombinlerinden biri olan tunik-etek kombinlerine baktığımızda ise Peplum Bluzlu Kombin aradığımız modeller içinde rahatlıklıkla kullanabileceğiniz bir takımdır. Bu kombin ise tunik ve etekten oluşmaktadır.

 

Bayramlarda, mezuniyetlerde, söz ve nişan davetlerine giderken rahatça kullanacağınız bu takımın gül kurusu, mor, mint, siyah, bordo, indigo, zümrüt, kiremit ve haki renklerinden oluşan seçenekleriyle 38 bedenden 52 bedene kadar bulunması; likralı örme kumaşı sayesinde oldukça rahat bir tesettür giyim kombinidir. Tunik 59-60 cm ve etek boyu 90 cmdir. Etek beli lastikli olan bu ürün astarsız olup 30 derecede sıktırma yapmadan yıkanabilir.

 

Bir cevap yazın