Nasıl Tesettür Kombini Yapılır?

Tesettür kombinleri yapmak için pek çok alternatif bulunmaktadır. Bu yılın en moda parçalarından biri olan geniş paçalı pantolonları tesettür kombin yapmak için rahatlıkla tercih edebilirsiniz. Bu pantolonları bluzlar, gömlekler veya tunikler ile tamamlayarak hem şık hem rahat kombinler elde edebilirsiniz. Pantolon modelleri için modaselvim.com internet adresini ziyaret edebilirsiniz.

https://www.modaselvim.com/tesettur-giyim

Başka bir kombin önerisi olarak ise etek tercih edebilirsiniz. Örneğin kot etekler ile üzerine giyeceğiniz beyaz bir gömlek rahat bir kombin oluşturacaktır. Üzerine desenli başörtüsü tercih ederek hareket katabilirsiniz. Bol çeşit seçenekleri ile müşterilerine hizmet veren modaselvim.com internet adresini mutlaka ziyaret etmelisiniz.

Tek parça şıklığı arasında tulumları da tercih edebilirsiniz. Hem kullanımı kolay ve rahat hem de kombinlenmesi kolay bir parçadır. Günlük olarak tercih ettiğinizde başörtüsü olarak şal tercih edip rahatlıkla kullanabilirsiniz. Birbirinden güzel tulum modellerine modaselvim.com internet adresinden ulaşabilirsiniz.

Tesettür kombinlerinin vazgeçilmez kıyafetlerinden biri de trikolardır. Her mevsime uygun modelleri ile en çok tercih edilen aynı zamanda oldukça da rahat kıyafetlerdir. Bu trikolarınızı isterseniz denim pantolonlar ile isterseniz etekler ile kombinleyerek rahatlıkla kullanabilirsiniz. Triko modelleri için modaselvim.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

Bluz ve gömlekler kullanımı oldukça rahat ve aynı zamanda da şık parçalardır. Pantolonlar ile tamamlayarak rahat kombinler elde edebilir, isterseniz de etekler ile şık tesettür kombin yapabilirsiniz. Kombinlerinizde tamamlayıcı parçalar olan başörtü seçimi yaparken renk uyumu gözetilmeli ve kıyafetlerinizle uyumlu olan model ve renkler tercih edilmesine özen gösterilmelidir.

Tesettür Takımı Kombinleri

İkili veya üçlü takımlar tercih ederek kombinlerini kolayca yapabilirsiniz. Burada dikkat edilmesi gereken en önemli detay üzerine seçeceğiniz başörtüsüdür. Takımlarınız desenli ise üzerine sade veya tek renk olan başörtüsü tercih etmek daha hoş bir görüntü oluşturmanızı sağlayacaktır. Başörtü modelleri için modaselvim.com internet adresini ziyaret edebilirsiniz.

Abiye Tesettür Önerileri

Tesettürlü kadınlar için birbirinden güzel abiye modelleri sunan modaselvim.com her tarz ve zevke uygun modelleri bünyesinde barındırmaktadır. Abiye elbise modellerini üzerine şifon başörtüleri ile tamamlayarak şıklığınıza şıklık katabilirsiniz. Burada önemli olan elbiseyi ön plana çıkarmak olduğundan abiye kombinlerde dikkat edilmesi gereken başörtünün doğru seçilmesidir.

 

 

 

Bir cevap yazın