Muhazakar Giyimde Moda Ve Gelişimi Nasıldır?

tesettür giyimÇağın her bakımdan gelişmesi ile, tüm giyim kuşam alanlarında da reform niteliğinde gelişmeler söz konusu olmaktadır. Örtünmek kelime anlamı gereği vücudu örtmek, sarmak anlamlarına gelse de son yıllarda moda haline gelmiş ve farklı farklı tarz ve çeşitlere bürünmüştür. Muhafazakar modanın ilerlemesi ile her zevke ve bedene uygun kıyafetler üretilmektedir. Konfeksiyonun gelişmesi tesettür giyim modasına da hayli katkı sağlamaktadır. Peki, iç ve dış kıyafetler, ev içi kıyafetleri ve özel günler için elbise, abiye ve takımlar nelerdir? Nasıl gelişim göstermektedirler?

Tüm giyim modelleri için: https://www.modaselvim.com/tesettur-giyim

 Muhafazakar Giyim Çeşitleri

 

İnsanlar giyim kuşanma noktasında farklı zevkler ve tarzlara ilgi duyabilmekte, başka başka renkler ya da desenleri sevebilmektedirler. Bu sebeptendir ki; moda haline gelen ürünler çeşitlenmekte ve her geçen gün değişim göstermektedirler. Bol paça pantolonlar, bisiklet yaka tunikler, balık model elbise ve abiyeler, alt üst takımlar, salaş bluz ve gömlekler son yıllarda gözde halindedirler. Rahat takımlardan, pul payet ve nakış desen abiyelere, günlük elbiselerden, krep kumaş şal ve eşarplara, afgan takımlarına kadar her zevke uygun ürün üretilmektedir. Binlerce desen ve renkte tesettür giyim ürünleri müşterilerin beğenilerine sunulmaktadır. Mevlana model ferace ve pardesülerden, kot kap modellerine kadar istenilen beden ve ölçülerde birçok model göze çarpmaktadır.

 

 Nasıl Seçim Yapılmalıdır?

 

Her zevk ve tarza uygun tesettür giyim üreticileri gerek internet satışlarında gerek mağaza alımlarında renk ve beden seçeneklerine dair bilgileri müşteriye aktarmaktadır. Sevilen kıyafetin en küçükten en büyüğe kadar bedenine ulaşabilmek artık mümkün olmaktadır. Öncelikle vücut ölçülerinin iyi bilinmesi, modelin daha iyi oturması ve yakışması açısından çok önemlidir. Fiyat skalasının da hayli geniş olduğu seçeneklerde bütçeye uygun alışveriş yapabilmek kolaylaşmış haldedir.

 

Beden ve boy ölçülerinin tespitinden sonra geriye kalan en beğenilen ürünü seçebilmekten geçmektedir. Özel dikimlerden, tasarımı yapılan başka bir ürünü satın almaya kadar her türlü olanağı bulunan giyim sektöründe doğru seçimi yapmak mümkün olacaktır. Farklı şal ve eşarplar ile kombinlenebilen ürünler tercih edilebilmektedir. Vintage ürünler son yılların gözdesi olurken, şık kolyeler ve deri kemerler de tamamlayıcı ürünler arasında bulunmaktadır.

 

Bir cevap yazın