Modern Ve Sadeliğin Buluştuğu Özel Tesettür Abiye Modelleri

tesettür abiyeAbiye seçimi yapmak isteyen herkesin kendi yaşam stili ve kişisel tercihleri ön plana çıkar. Bazı insanlar daha sade ve klasik model üzerinden minimalist bir yaklaşım arzu eder. Bazı insanlar ise modern çağı açık şekilde gösteren ve estetik çizgilerle farklı modeller üzerinden göz alıcı etki ister. Moda uzmanları ise ortak şekilde bu 2 etkiyi bir araya taşıyacak yeni sezon farklı tesettür abiye modellerini öne çıkarmaktadır. Hem modern çağın izlerini en iyi şekilde yansıtan hem de sadeliği elden bırakmayan farklı tasarımlar bir arada keyifle kullanılabilmektedir.

 

 Dengeli Aksesuar ve Desenler Üzerinden Abiye Modelleri

 

Oldukça gösterişli ve şaşalı aksesuar ile desen üzerinden hazırlanmış tesettür abiye elbette tercih edilebilir. Ancak klasik bir görüntü isteyen ama desen ve aksesuarlardan da vazgeçmeyenler adına, bu ikisini dengeleyen değişik abiye çeşitleri yeni sezonda geniş bir yelpaze altında seçim imkanı tanıyor.

 

Kolye ve simli detaylar, özel kuşak kemer çeşitleri, harika dantel detayları ve güpürlü peplum modeller gibi birçok aksesuar ile desen üzerinden tercih yapılabilir. Bu etkiler giysinin farklı noktalarına çok fazla abartılı olmayacak şekilde yerleştirilmiş durumdadır. Böylece göze hitap eden ve fazla da göze batmayan şık tasarımları bir arada kullanmak mümkün.

 

 Konsepte Uygun Abiyeler Çeşitleri

 

Özellikle konsepte uygun model tasarımı üzerinden abiye çeşitlerini tercih etmek büyük öneme sahiptir. Gidilecek olan mekânda daha uyumlu bir görünüm sağlamak, çevreden de olumlu bakışların ortaya çıkmasını fırsat tanır. Dengeli bir tasarım altında aksesuar ve destan ile sadeliğin bir araya getirildiği yepyeni abiye çeşitleri, konsepte uygun şekilde keyifle değerlendirilebilir. Moda uzmanlarının özel dizaynı altında hazırlanmış abiyeler, her yaşa uygun farklı seçenekler vaat ediyor.

 

 Uyumlu Renkler ile Abiyeler

 

Sadece model tasarımı ve üzerindeki aksesuar ile desenler değil; renk açısından da abiye çeşitleri mutlaka dengeli olmalıdır. Genelde abiye modelleri tek renk üzerinden bütün olarak tercih edilir. Ancak desen ve aksesuarlar işin içine girdiğinde farklı renkler bir arada kullanılabilmektedir. Bu renkler elbisenin ana rengin ağır basmasının dışında, diğer renklerinin dengeli şekilde dağılması üzerinden tercih edilmelidir. Bu sayede gözü fazla rahatsız etmeyen, aynı zamanda göze hitap eden ilgi çekici tasarımlar yaratılabilir.

Bir cevap yazın