Modern Tasarımlı Tesettür Kombin Çeşitleri

tesettür giyim kombinBayanların kombin oluşturmak alanında çektiği sıkıntılar ve kararsızlıklar tesettür giyim kombin modellerinin hazır ürünler olarak satışa çıkarılması ile birlikte son buldu. Alt ve üst giyimlerde ikili ve üçlü takımları sipariş eden bayanlar katıldıkları önemli törenlerde, toplantılarda ve davetlerde fazla zorlanmadan kombin seçeneklerini değerlendirebiliyor. Aynı zamanda bu ürünler birden fazla modeli ihtiva ettiği için çok daha ucuza geliyor. Renklerin uyumu ve kesimlerin geometrik desenlerde buluştuğu tesettür giyim kombin seçenekleri uzun yıllar daha bayanların gardıroplarını süslemeye devam edecek gibi görünüyor.

 

 Yarasakollu Üçlü Kombin Seçenekleri

 

Doksanların ortasında moda olan ve günümüzde yeniden gündeme gelen tasarım gücüyle bayanların alışveriş listelerinde bulunan yarasa kollu üçlü kombin seçenekleri bu kategoride yer alıyor. Yarasa biçimindeki kolları ile şıklık ve özgünlüğünü bir potada eritmeyi başaran bu modellerde birbirinden farklı renk seçenekleri de mevcut. Üstelik zümrüt ve mürdüm gibi nispeten yeni olan renkleri bu ürünlerde görmek de mümkün. Diğer renk seçenekleri arasında ise son yılların en gözde rengi olarak kabul edilen ve 2019 yılında da moda olması beklenen hardal rengi yer alıyor. Bu kombinler gündelik hayatta ve kısa soluklu gezintilerde de kadınlara eşlik edebilir.

 

 Lazer Kesim Üçlü Kombin ve Ürün Avantajları

 

Son on yıl içerisinde birçok farklı kesimden, özellikle kombin seçeneklerinde değerlendirdiği pantolon modelleri tunik ürünleri ile birlikte satışa çıkarılıyor. Kombinin üçüncü halkasını oluşturan kolyeler ile birlikte gösterişten uzak ama sade bir şıklığın garantisini verecek kadar da donanımlı olan bu ürünlerde mint gibi çağla yeşiline yakın bir renk seçeneği de mevcut. Tunik bisiklet yakalı olduğu için kolye aksesuarı kombin modelinde kendini göstermeyi başarıyor. Spor ve giyim konforu bakımından yüksek kaliteli olması da tercih sebepleri arasında gösteriliyor.

 

 Lazer Kesim ve Kolyeli Kombin Seçenekleri ile Şıklık Artık Çok Kolay

 

Hem lazer kesimin geometrik özenini hem de kolye aksesuar desteği ile zengin görünmenin parıltısını bünyesinde barındıran bu ürünlerde de birbirinden zıt renk örnekleri mevcut. İsteyenler gül kurusu gibi açık bir rengi tercih edebilirken dileyenler ise kiremit ve zümrüt gibi nispeten koyu renklerde karar kılabilir.

Bir cevap yazın