Modern Çağın Muhafazakar Giyim Modelleri

Yıllar öncesinde tek düze süregelen tesettür giyim ürünleri modern çağımızda birden fazla modele ve tasarıma bürünerek, alternatif seçenekleri ile modada yerini almaktadır. Bu değişim ise rahatlığı yanında modayı yakından takip eden stil sahibi tesettürlü hanımların yüzünü güldüren farklılıklar ortaya çıkarmıştır. Moda bayanlara her alanda farklı seçenek ve çeşitlilikler sunması sayesinde stil sahibi bayanların işi de bir o kadar kolaylaşmıştır. Bildiğimiz gibi tüm kadınlar şık ve bakımlı ister, ama kıyafetlerinin rahat olması ve hareket kabiliyetlerini kısıtlamaması ve onları sıkmaması da en büyük arzularıdır. İşte tesettür giyim ürünleri de gerek konfor açısından gerekse de şıklık açısında kendisini fazlası ile kanıtlıyor.

 Tesettür Giyimde En Özel Seçenekler

 

  Tesettür giyim söz konusu olduğunda karşımızda birbirinden farklı giyim seçenekleri ortaya çıkmaktadır. Tesettür eteğinden tutunda rahatlığın ve çabasız şıklığın alternatifi olan tesettür tunik, tesettür abiye, tesettür elbise, tesettür pardösü, ferace, panço-pelerin,  gibi birden çok seçenekleri farklı tasarımları ve renk alternatifleri ile bayanların zevkine sunulmaktadır. Tesettür giyim seçenekleri sade modellerinin yanı sıra dantel, güpür ve taş işlemeli detayları ile özel günlerin vazgeçilmezi olurken, sade modelleri de gündelik hayatın en rahat parçaları haline gelmiştir. Her alanda tercihini sadelikten yana kullanmak isteyen hanımlarda zevklerine uygun bir sade kıyafeti uyumlu aksesuarla ile küçük dokunuşlar sergileyerek, tarzlarına uygun kombinler yaratabilir, hale geldiler. Tesettür giyimde aksesuar seçiminin kıyafete göre yapılması tesettür giyim modasını yakından takip edenlerin en büyü kurtarıcısı ve tamamlayıcısı haline gelmiştir.

 Eşarp ve Şal Seçimi Tesettür Giyimde En Önemli Nokta

 

  Tesettür giyim tarzını seçen hanımlar tesettür kombin yaparken en çok zorlandıkları nokta kıyafetlerine uygun eşarp ya da şal seçimi olmaktadır. Çünkü seçecekleri eşarp ya da şallar hem kıyafetlerinin rengine, hem de ten rengine uyum sağlaması gerekmektedir Eşarp ve şal seçiminde özellikle genç kesim, çiçekli ve desenli modeller yerine gündüz ve daha sade modelleri seçmeleri daha doğru olmaktadır.  Çünkü eşarp ve şalların ten rengi ile kıyafetlerin rengine uyum sağlaması şık ve zarif bir duruş sergileyecektir. Bu sayede arzu edilen tesettür kombini hazırlamak daha doğru alacaktır.

 

Bir cevap yazın