Modern Başörtüsü Seçenekleri

 

basortusu-1Toplumumuzda birçok insan farklı farklı giyinip kendi tarzını oluşturmaktadır. İnsanların kimisi koyu renk, kimisi açık renk kıyafet seçiyor kimisi de açık kıyafetler kimi de kapalı kıyafetler kullanmayı tercih ediyor. Özellikle bayanlar günümüzde dış görünümüne oldukça fazla önem veriyor.

Bu yüzden de kıyafet seçimi konusunda her bayan çok dikkatli davranıyor. Dini sebeplerden dolayı kimi bayanlar başörtüsü kullanıyorken kimi bayanlar başörtüsü kullanmayı tercih etmiyor. Başörtüsü kullanan bayanların özellikle genç yaşta olanları modern bir şekilde başörtüsü kullanmayı tercih ediyorlar.

Başörtüsü kullanan bayanlar genel olarak başörtüsünü takmadan önce bone takıyorlar saçlarına. Boneyi kullanmaktaki amaç başörtüsünün kafada daha estetik durmasını sağlamak ve başörtüsünün kaymasını önlemektir. Başörtüsü tercih eden bayanlar başörtüsünü çok değişik şekillerde bağlayabilirler, başörtüsünü değişik şekillerde bağlamak kimi zaman daha modern bir görünüm ortaya çıkarıyor.

Başörtüsü kullanan bayanlar genel olarak eşarpları tercih etmektedir. Eşarpların üretildiği malzeme ipek, polyester, pamuk gibi malzemeler olabilir. Polyesterden yapılmış eşarplar terleme yapabiliyor. Burada en kaliteli olanı ise tabii ki ipekten yapılmış eşarplar lakin yüzde yüz ipekten yapılmış eşarpların fiyatları oldukça yüksek. Başörtüsü satılan çoğu mağazada size oldukça geniş bir yelpaze sunuluyor.

basortusu-2 Mağazalarda renk, model, kumaş çeşidi olarak size binlerce seçenek sunuluyor. Ürünlerin çeşitliliğinin bu kadar fazla olması hem iyi hem de bir bakıma kötü. Eğer kararsız bir yapınız varsa bu kadar seçenek arasından tercih yapmak sizin için oldukça zor olacaktır. İyi yanı da zor beğenenler için binlerce çeşidin sunuluyor olması elbette.

Başörtünüzü modern bir şekilde bağlamak istiyorsanız internette ya da çevrenizde kısa bir araştırma yapıp, bağlama şekillerini öğrenebilirsiniz, en basiti internet sitelerinde yayınlanan videoları dikkatli bir şekilde izleyerek yeni ve modern başörtüsü bağlama yollarını öğrenebilirsiniz.

Eğer siz de başörtüsü kullanmayı tercih eden bir bayansanız, başörtüsünü büyük alışveriş mağazalarından halk pazarlarından kolaylıkla temin edebilirsiniz. Ürünlerin fiyatları kalitesine göre değişebilmektedir. 10 TL ye de başörtüsü alabilirsiniz, 1000 TL ye de başörtüsü alabilirsiz, bunu bütçenize göre ayarlamalısınız. Ayrıca başörtülerini internetteki bazı alışveriş sitelerinden online olarak da bilirsiniz.

Modaselvim.com’da bulunan tüm başörtüsü modeller 19,90 TL’den başlayan fiyatlarla… http://www.modaselvim.com/bas-ortusu

 

Bir cevap yazın