Modaya Damgasını Vuran Tesettür Elbiseler

feraceTesettür modasına birbirinden özel, sıra dışı tasarımları ile bomba gibi düşen ferace elbise modelleri taleplerin aşırı yoğun olmasıyla birlikte, markaların şuara birbirleriyle yarışarak tasarım harikaları üretmelerine neden olmaktadır. Kullanım tercihin çok olmasının en birincil sebebi ise, tesettüre yakışır özellikte vücudu kapatarak aynı zamanda da tesettürün şıklığına bayanları bürümektedir.

Öyle özel ve seçkin tasarımlar sergilenmekte büyülenmemek elde değil. Şıklık, zariflik, asillik, stil, tarz bakımından tüm özellikleriyle kusursuz olan bu ürün grubu günlük, özel davet, düğün, cemiyet, organizasyonlar vb. her türlü mekânda rahatlıkla kullanılabilme özgürlüğünde bir kıyafettir.

 

Tesettür giyimde en tarz ve şık kıyafet olan ferace elbise modellerinin modanın şimdiye kadar ki en güzel tasarımı olmuştur. Model, kesim ve renk olarak seçenekler sınırsız olarak üretilmiştir. Özellikle yarasa kollu modeller çok tarz dururken aynı zamanda şıklığın öncüsü bayanların rahatça kullanabilecekleri tarzdadır. Fermuarlı modellerde ise detayların kattığı hava ile ister spor ister klasik olarak kombinlenip giyilecek çeşitlerdedir. Ferace altına topuklu ayakkabılar yakıştığı gibi taşlı ve rengârenk babet ayakkabılarda çok yakışmakta ve ortaya kombin harikası çıkmaktadır.

 

Yine bu kıyafetlerin giyim alanı olarak en çok tercih edildiği durumlar gece davetleridir. Abiye tarzındaki satenimsi, ya da farklı kumaş yapısındaki modellerin, taşlarla ya da gold sicim ve hasırlarla işlenerek, asimetrik kesimli ve yarasa kollu tasarımları cemiyetlerin en şık bayanı seçilme hususunda özel modellerdir. Renk tercihleri arasında kalıcı olması ve her tarz ve renkteki çanta, ayakkabı, eşarp ile kolay kombine edilebildiği için siyah renkler çok tercih edilmekte ve satışında da bu renge ağırlıklı olarak rastlanmaktadır.

Ancak siyahın asaleti yerini dönemin modası canlı renklere bıraktığı için renkli olan modelleri de çok tercih edilmekte birçok mağazada görebilmektesinizdir. Ayrıca bu yılın modası mint renkler bu kıyafet grubuna da fazlasıyla yansıtılmış ve soft tonların şıklığı ile bu elbiselerde ayrı bir hava hâkim olmuştur. Yeni sezon modellerde tercih seçeneği sınırsızdır. Tasarımcılar bu alanda çok güzel üretimler yaparak, müşterilerin renk, model ve tarz konusunda sıkıntı çekmemelerini sağlamaktadır.

 

Bir cevap yazın