Modası Hiç Geçmeyen Feraceler

 

Son zamanların en çok tercih edilen tesettür giyim ürünü olan ferace her sezon farklı modelleri ile tesettürlü kadınların beğenisine sunulmaktadır. Siyah rengin asilliğinde ve farklı renklerin can verdiği ferace modellerine modaselvim.com adresinden kolayca ulaşabilirsiniz. Her beden ölçüsüne sahip olan tesettürlü kadınların kendi zevkine uygun olarak ferace tercih edebileceği en güvenilir online alışveriş platformudur. Ferace denilince akla rahatlık ve kolay kullanım gelmektedir. Kombin yapmak için hiç zorlanılmadan istenilen ortama ferace tercih edilerek girmek mümkündür. İşte en iyi kombinler yapabilmek için 2017-2018 Kış sezonu ferace modelleri aşağıda yer almaktadır. Her mevsim moda olan ferace modellerine mutlaka göz atmalısınız.

 

KUŞ GÖZÜ DETAYLI FERMUAR CEPLİ FERACE MODELLERİ

 

Kullanım olarak çok rahat olan ferace modellerinde ayrıca cep detayının kullanılması kadınların çok daha rahat etmesine olanak tanımaktadır. Saks mavisi, siyah, bordo, lacivert, haki, vizon ve mor renkleri ile hayat bulan ferace modellerinden istediğiniz rengi sipariş verebilirsiniz.

 

HAKİM YAKA FERACE MODELLERİ

 

Şal ve eşarbın yakim yaka ferace modelleri ile çok kolay kombin yapılması kadınların en çok bu model feracelere yönlenmesini sağlamaktadır. En çok satışı yapılan bu modellerde birde yaprak detayının kullanılması kadınların şıklığını ve stil sahibi olduğunu daha çok vurgulamaktadır. 38 beden ölçüsünden 56 beden ölçüsüne kadar ferace modeli bulunmaktadır.

 

DERİ ŞERİTLİ FERMUARLI FERACE MODELLERİ

 

Hem sade olsun hem de biraz hareket olsun diyenler için deri şeritli ferace modelleri çok uygun olmaktadır. İstenilen her ortama uyum sağlayan bu modeli günlük yada gece davetleri için tercih etmek mümkündür. Üstelik farklı renk alternatiflerini bulmak da mümkündür.

 

ÇİÇEK DESENLİ FERACE MODELLERİ

 

Yaz sezonuna damgasını vuran çiçek desenlerini ferace modellerinde de görmek mümkün. Üstelik hem elbise hem de ferace görünümüne sahip olan bu modeller pudra, mürdüm, yağ yeşili, lacivert, haki, indigo ve şarabi renklerinde satışa sunulmaktadır.

 

DİJİTAL BASKILI FERACE MODELLERİ

 

Dijital baskı ile şenlenen, renklenen feraceler en çok da genç kuşağın ilgisini çekmektedir. Hareketli ve bir o kadar da enerjik olduğunuzu yansıtan bu modellere mutlaka göz atmalısınız.

 

Bir cevap yazın