Modaselvim’de Tesettür Abiye Seçenekleri

 

Y.G.S - Uzun Kolyeli Kuyruklu Balık Elbise YGS5010 Haki (1)Bayanların gardıroplarının vazgeçilmez parçalarından biri de elbiselerdir. Kapalı bayanların yardımına koşan ve onların ihtiyaçlarına cevap veren modacılar ve tekstil firmaları aynı zamanda tesettür kıyafet içeren siteler, tesettür elbise tercih eden bayanları inanılmaz şekilde rahatlatmıştır.

 

Göz Alıcı Modeller

 

Son zamanlarda trend haline gelen kadife kumaştan yapılmış tesettür elbiseler, birbirinden şık ve göz alıcı modeller ve renklerle tüketicilerin hizmetine sunulmuştur. Bayanların alışveriş sırasında tesettür abiye seçimine dikkat etmeleri gerekmektedir. Ten rengi ve vücut yapısına göre elbise tercih edilmelidir. Balık model elbiseler vücudu tamamen sararak farklı ve şık bir görünüm sağlamasından dolayı çokça tercih edilen modellerdendir. Bu model tesettürlü bayanlar tarafından zarif bir şal, elbiseyi tamamlayacak topuklu ve şık bir ayakkabı ile tamamlanabilir.

 

Birbirinden Şık Renkler

 

Bayanların vazgeçilmez derecede talep ettikleri ve şıklığını kaybetmeyen siyah renk en çok tercih edilen renklerdendir. Haki, kırmızı, mürdüm, bordo ve mavi sıkça tercih edilen renkler arasındadır. Farklı renk ve model de vücut yapınıza göre doğru tercih edilmiş şık bir elbise girdiğiniz ortamda tüm gözleri üzerinize çekmeye yetecek derecede etkili olmayı başaracaktır. Muhafazakar bir yaşam tarzı seçen bayanların tesettür abiye tutkuları göz önüne alınarak tasarlanmış olan elbiseler her yeni güne çok daha ilginç modellerle vitrinlerde yerini almaktadır. Her mevsime uygun şekilde tasarlanmış olan abiye elbiseler, zarafeti gözler önüne serecek şıklıkta detaylarla zenginleştirilerek tüketici ile buluşturulur.

 

Sade modeller tercih edildiği takdirde elbise uygun renk ve modelde bir şal ya da eşarp ile kombin edilebilir. Kişi kendi nişanı veya kendisinin ön planda olduğu ya da diğer davetlilerden çok daha farklı görünmek istediği bir programda ise daha önce kimse tarafından dikkat edilmemiş bir elbise tercih etmelidir. tesettür abiye Göz önünde bulunmayan bu elbise; rengi, modeli, kesimi, şıklığı ve detayları ile farklılık arz etmesi ve doğru bir seçim olduğunu göstermesi gerekmektedir. Aksi halde diğer misafirlerden farkını hissettirmeyecektir. Modern ve klasik tarzda her zevke uygun olarak tasarlanmış elbiseler sade, soft ya da birbirinden ilginç ve dikkat çekici modellerle özel gün ve gecelerinizde vazgeçilmez tercihleriniz arasında yerini alacaktır.

 

Bir cevap yazın