Modaselvim’de Kap Modelleri

C.M.N Tesettür giyimin dış giyim olarak piyasaya sürdüğü kap modelleri her bayanın gardrobunda mutlaka yer almaktadır. Rahatça tek parça giyilebilmesi, her eşarpla kombin yapılabiliyor olması tercih sebepleri arasındadır. Asil ve şık görünmek isteyen bayanlar kap tercih etmektedirler. Bu yılda tasarımcıların değişik modellerle satışa sunduğu ürünler göz doldurmaktadır. Renk renk model model vitrinlerde yerini almaktadır. En çok koyu tonların yanısıra açık renklerde tercih edilmektedir. İçinizdeki çocuk hala büyümediyse mutlaka pembe ve fuşya renkler içinizi yansıtacaktır.

 

Her yaştan insanın giydiği kap, o kadar trend hale geldi ki bütün tekstil firmaları ve tasarımcılar bu alan üzerinde yoğunlaşmaktadırlar. Sizin için bu konuda araştırma yaptık. Eğer dış giyim ürünü almayı düşünüyorsanız ve size hitap eden modeli bulamıyorsanız mutlaka www.modaselvim.com adresini ziyaret etmelisiniz. Yüzde 70 e varan indirimler, kampanyalar sizleri beklemektedir. Ayrıca abiye, eşofman, başörtüsü, çanta modellerine de ulaşabilirsiniz. İster kapıda ödeme ister kredi kartı ile güvenli ödeme yapabilirsiniz. 95 TL üzeri alışverişlerinizi de ücretsiz kargo ile teslim alabilirsiniz. Üstelik yurt dışına da gönderim yapmaktadır. En kaliteli ve en ekonomik ürünleri burada rahatlıkla bulabilirsiniz. Eğer ihtiyacınız bir kap ise şimdi size bu konuda faydalı bilgiler vereceğiz. Lütfen dikkatle okuyunuz.

 

-Mutlaka yaşınızı, boyunuzu ve kilonuzu dikkate alarak tercih yapmalısınız. Çok kilolu iseniz dar hatlı ürünlerden uzak durmalısınız. Ayrıca kalça kısmınız genişse kesinlikle kloş modelleri almamalısınız. Yaşınıza hitap eden, yaşınıza uygun olan renkleri tercih etmelisiniz. Açık renkler kilolu iseniz size uygun olmayacaktır. Koyu renklerde daha rahat edebilirsiniz.

 

-Kumaşın kalitesine çok dikkat etmelisiniz. Naylonsu kumaşlar terletir. Yazın terletmeyen kumaşlar, kışında üşütmeyen pamuksu kumaşlar tercih etmelisiniz.

 

-Alacağınız ürünün mutlaka nasıl yıkanması gerektiğine bakmalısınız. Kuru temizleme yapılması gereken bir ürünü çamaşır makinesinde yıkamak ürünün kalitesini bozar.

 

-Gençseniz ya da hala içinizdeki çocuk küçücükse o zaman daha açık renkler tercih etmelisiniz. Örneğin sarı, deniz mavisi, pembe, su yeşili gibi renkler ruhunuzu yansıtacaktır.

 

Alışverişin kampanyalarla dolu olduğu bu dönemde çılgınlar gibi alışveriş yapmanın tam zamanı. Eğer çok kararsızım diyorsanız artık bu makaleden sonra kesinlikle kararınızı vermiş olacaksınız. Özellikle bu sezon pelerinli kap modelleri çok gözde. Hatta düğmeli ve kemerli modellerde tercih edilenler arasında bulunmaktadır. Evden dışarı çıkarken kıyafet aramak yerine rahatça bir pantolon üzerine giyebileceğiniz bir ürün olması ise çok avantajlar sağlayacaktır. Üzerine de uygun renkte şal ya da eşarp kombini ile asaletiniz ile göz dolduracaksınız.

 

Bir cevap yazın