Modaselvim Tunikler

Modaselvim Tunik Kapşonlu Tesettür Tunik 007CLT604 LaciModa Selvim de birden fazla kategori vardır. Bunlar; dış giyim, giyim, abiye, büyük beden ve baş örtüsü kategorileridir.

 

Tunik

 

Tesettürlü bayanlar için tunik kurtarıcı parçalardan biridir. Tunikleri tayt veya pantolon ile kombin yapabilmek çok kolaydır. Bu yüzden de giysi dolaplarının kurtarıcı parçalarından biridir.

 

Moda Selvim Tunik

 

En uygun fiyata en kaliteli ve şık tesettür tunik çeşitleri Moda Selvim de mevcuttur. Hemen hemen her renk ve birden fazla tunik modeli için Moda Selvim’i tercşh edebilirsiniz.

 

Moda Selvim Tunik Çeşitleri

 

Bunlar; fular yakalı tesettür tunik, püskül detay triko tunik, fermuarlı ekose kap, düğmeli tesettür tunik, yırtmaç detay triko tunik, ekose tesettür uzun kollu tunik, desenli tesettür tunik, aksesuar düğmeli tunik, kolları fırfırlı tesettür tunik, cep detaylı tesettür tunik, omuz detaylı tesettür tunik, kolyeli triko tesettür tunik, yakası bağlamalı tunik, çizgili aerobin tesettür tunik, desenli terikoton tunik, ponpon detaylı tesettür tunik, kat kat şifon tunik, asimetrik kesim tesettür tunik, yarım düğmeli tesettür tunik olmak üzeredir.

 

Bunlar; kareli kaşe tunik, balon kollu triko tunik, ribanalı tesettür tunik, omuz detaylı tesettür tunik, kapşonlu tesettür kapalı tunik, sık düğmeli tesettür tunik, kareli düğmeli tesettür kap, yazı baskılı kapüşonlu tunik, beli bağcıklı kareli tesettür kap, fularlı şifon tunik, etek ucu fırfırlı tunik, salaş şifon tesettür tunik, çiçek desenli tesettür tunik, dantel detaylı tunik, dijital baskılı şifon tunik, etek ucu püsküllü kot tunik, fermuarlı tesettür tunik, kemerli tesettür kap, fuları taşlı tesettür tunik ve gizli düğmeli tunik olmak üzeredir.

 

Bunlar; pilise detaylı tesettür tunik, potikare desenli gofre tunik, renk şeritli tesettür tunik, taş detaylı tunik, nakış detaylı tesettür tunik, düğmeli tesettür kot tunik, bebe yaka tesettür tunik, beli bağcıklı tesettür tunik, yaprak desenli tunik, deri detaylı ekoseli tunik, yazı detaylı tesettür tunik, kuş gözü detaylı tesettür tunik ve manşeti lastikli tesettür tunik olmak üzeredir.

 

Moda Selvim

 

Çeşit çeşit, renk renk tunik modellerini incelemek, sipariş vermek ve çok daha fazlası için modaselvim.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

 

Bir cevap yazın