Modaselvim Tesettür Kap Modelleri

 

MODA HÜRREM - ModaSelvim            Kış ayına girdiğimiz şu günlerde kış modasıyla karşımıza çıkan tesettür kap modelleri içimizi ısıtmaya devam ediyor. Spor ve rahat tarzı tercih eden tesettürlü kadınların öncelikli tercihleri arasında yer alan kaplar özellikle de kış aylarında rahatlığı temsil ediyor.

 

Günlük kullanımların yanı sıra özel günlerde de şıklığı ön plana çıkardığından rahatlıkla kullanılan kap modelleri genç kızlarımızın yanı sıra orta yaş ve üstü gruplarda rahatlığı yönünde tercih etmektedir. Spor giyim tarzına daha uyumlu görünen kap modellerinde kullanılan taşlı işlemeler özel ve iş günlerinde de kullanılabilmelerine olanak sağlamaktadır. Kazayağı desenleriyle, deri kemerleriyle, kürklü yakalarıyla her tür ortamda kullanılabilecek şıklığı sunmaktadır.

 

Tesettür giyim tercihlerinde renk seçenekleri son derece oldukça artış göstermiştir buna bağlı olarak kap modelleri de hem desen hem renk açısından farklılıklara sahne olmuştur. Bu sezon yeşil, bordo ve indigo seçenekleri görülebilmektedir. Ayrıca spor giyimden hoşlanan kadınlarımıza özel şişme kap çeşitleri de gayet hoş bir görünüm elde etmenize yardımcı olmaktadır. Özellikle spor bir pantolon seçimiyle kombin yapılabilecek olan şişme kaplar genç kızlarımızın öncelikli tercihleri arasında olacağa benziyor.

 

Kış aylarını sıcacık atlatmanızı sağlayan özel kumaş türü keçe kaplarda bu kış yine içinizi ısıtacağa benziyor. Kap seçimleri modellerine göre farklı kullanım alanlarına sahiptir. Sokakta, düğünde yahut özel günlerde her güne ayrı bir kap modeli muhakkak bulunabilmektedir. Tarz olarak kısa olmasından yana iseniz ve daha genç hissetmek istiyorsanız kap modeli tercih edebilirsiniz.

Bir cevap yazın