Modaselvim Tesettür Kaban Modelleri

Tesettür giyimde son yıllarda önemli gelişmeler yaşanmıştır. Eski yıllarda, modayı uzaktan takip eden parçalar yer alırken, son yıllarda sezon trendlerini yakından takip eden, genç ve modern çizgileri taşıyan bir tesettür modası vardır.

 Tesettürlü bayanların severek giyeceği birçok farklı model seçeneği bulunur. Bu sayede hem tesettürlü olunup hem de şık olmak mümkün hale gelmiştir. Kış aylarında ise tesettür modasında tamamlayıcı rolü üstelenen parça kabanlardır.

 Tesettür Kaban Seçilirken Dikkat Edilmesi Gerekenler

 Tesettür kaban modelleri arasından seçim yaparken dikkat edilmesi gereken bazı hususlar vardır.

 – Tesettür kaban modelinin örtünmeye uygun kesimde olması gerekir.

 – Zevkinize ve giyim tarzınıza uyan bir modeli tercih etmelisiniz.

 – Kumaş içeriğine dikkat edilmelidir. Bazı kumaşlar içeriği sayesinde sıcak tutar. Kış şartları için böyle kabanlar daha uygundur.

 – Tesettür kabanları ayaklara kadar uzanan tarzda olabilir. Böyle bir seçim yapıyorsanız sizin boy ölçünüzle kabanın uzunluğunun uyumlu olması gerekir. Aksi takdirde yerlere sürtünerek, kötü bir görüntüye sebebiyet verir.

 – Renk seçimi son derece önemlidir. Seçtiğiniz kombine göre farklı renklerde kaban giyebilirsiniz. Krem rengi, kahverengi ve siyah, tesettür kabanlarında ağırlıklı olarak tercih edilen renklerdir.

 -Eşarbınızın rengi de giyeceğiniz kabanın rengiyle uyumlu olmalıdır.

 – Yakası kürk detaylı kabanlar kışın sizi daha sıcak tutacağından tercih edilebilir.

 Tesettür Kaban Modellerinde Trendler

 2020 modasında tesettür kaban modellerinde modern dokunuşlar görmekteyiz. Uzun, kaşe kabanların, belden bir kuşak ile bağlanan modelleri bu sezonun trendleri arasındadır. Kuşaklı kabanların yanında fermuarlı ve önden düğmeli modelleri de görmekteyiz.

 Kaban alırken modeli yanında kumaşı da çok önemlidir. Soğuk hava koşullarına uygun olması gerekir. Tesettür kaban modellerinde kaşe kumaşlar sıkça kullanılır. Onun dışında içi polarlı veya anorak tarzı kaban modelleri de sezon modasında yer alır.

 Kapüşonlu kaban modelleri hem gerektiğinde başınızı örterek soğuktan korunmanızı sağlar hem de daha genç ve şık bir görünüm katar. Kış kombininizin tamamlayıcısı olan, tesettür kaban modelleri, bu sezonda da oldukça çeşitlidir. Farklı tarzlara hitap edebilecek birçok renk ve model seçeneği vardır.

Bir cevap yazın