Modaselvim Tesettür Giyim Seçenekleri

tesettür giyimBağcıklı model mint rengi tuniğin aynı renk şal ile kullanımı klasik bir görünüm elde etmenizi sağlayacaktır. Zıt renkli kullanımlar genel olarak spor ve günlük kullanımda daha iyi bir seçim olacaktır. İnci detaylı fularlı model mor renk tunik, tesettür giyim de ideal bir seçim olmaktadır. Beyaz kumaş pantolonlar ile mor rengini içinde barındıran eşarp modeli ile tuniği güzel bir kombine dönüştürmek mümkün olmaktadır. Bebe mavisi, püskül detaylı ve bordo renk nakışlı tunikte, nakış renginde şal seçmek idealdir.

 

Kaliteli ve uygun fiyatlar ile giyinmek her insanın hayalidir. Pek çok ürün içerisinden bu özellikleri bulmak artık kolay bir yol olmaktadır. Kapınıza kadar gelen istediğiniz ürünler için pek çok alışveriş merkezlerini gezmekten kurtulmuş olursunuz. Yaz mevsiminde kapalı mekanlarda alışveriş de istenilmeyen bir durumdur. Bu nedenle, evinizde serin serin her rengini ve her modeli incelediğiniz ürünlerde, istediğiniz ürünleri tek tıkla alabiliyor olmanız içinizin de ferahlamasını sağlayacaktır. İndigo renk fularlı ve inci işlemeli tesettür giyim tunikler, kolaylıkla kombinlenerek istenilen ortamlara çok vakit harcamadan giyinip gitmeniz mümkün oluyor. İndigo renk tunikte, beyaz pantolon ve indigo renklerinin bulunduğu eşarp keyif verici bütünlük oluşturmanızı sağlayacaktır.

 

Bluz ve Gömlek Seçenekleri

 

Fularlı peplum şarabi renk bluz ile siyah renk balık model etek uyum yakalamanızı sağlayacaktır. Balık model eteklerin vücuda oturması ile bazı bölgelerin fazla belli olması nedeni ile, bluzun arka detayının ön kısmına göre daha uzun olması, ölçülü giyim açısından faydalı olacaktır. Pudra renginde verev kesim gömlek modeli her kadının gözdesi olacak. Mor renk balık model etekler ile birlikte kullanıldığında ise, şıklığınızı konuşturmuş oluyorsunuz. Bordo renk salaş bluzda ve diğer çeşitlerde pek çok beden seçeneğinin olması çoğu kadını sevindiriyor. Pudra renk bol kesim pantolonlar ile bordo renk bluz, birbirine yakışır görsellik sunuyor. Volan kol incili zümrüt renk gömlek, eteklerin vazgeçilmez parçası oluyor. Hem rengi, hem de deseni sayesinde her tesettür giyim tercih eden kadınlar için de alınması gereken ürünler arasında yerini kimseye kaptırmıyor.

 

Bir cevap yazın