Modaselvim Tesettür Giyim İndirimi

Tesettür kapsamındaki kıyafetler pek çok kategori sunabilmektedir. Yazlık, kışlık, günlük, spor, salaş, abiye gibi kategorilerden söz etmek mümkündür. Bu kategoride yer alan kıyafetler bazen etiket fiyatının altında satılabilmektedir. Böylece indirimli ürün olarak müşteriye verilmektedir.

https://www.modaselvim.com/

İndirimli Ürün Ne Demektir?

İndirimin sözlük anlamı; bir şeyin fiyatında meydana gelen düşüş demektir. Bu düşüş ürün üreticileri veya mağaza sahipleri tarafından belirlenip ortaya koyulmaktadır. Giyimden yiyeceğe bir çok alanda indirim uygulanmaktadır. Uygulamanın ortaya çıkmasında etkili faktörler bulunmaktadır.

İndirimli Ürünün Ortaya Çıkış Nedenleri

Herhangi bir ürünün indirimli pozisyonda satışa sunulmasında şu faktörler etki edebilmektedir: Örneğin tesettür giyimde yer alan kıyafetler sezonu geçtiği için olması gereken fiyatın altında satışa sunulur. Veya üretim hatasından kaynaklı ürünler, daha uygun fiyatla verilmektedir.

Tesettür giyim indirim konusunda yukarıda sayılan etkenler devreye girebilmektedir. Kış için üretilen kabanlar, elbiseler veya diğer ürünler yaz mevsiminde indirime girmektedir. Yahut yazın ortaya konulan ürünler kış mevsiminde daha uygun fiyatlı olmaktadırlar.

Özellikle eşarp ve şal kategorisindeki ürünlerin sezonu geçtiği taktirde, kişiler ürünleri indirimli alabilmektedirler. Bazen mağazanın el değiştirmesi veya kapatılması durumunda mevcut bulunan ürünler indirimli satılmaktadır.

Modaselvim Ürünlerinde İndirim

Modaselvim ürünleri her kesimden kişinin tarzına hitap etmektedir. Özellikle tesettür giyim üzerine satış yapan bir internet sitesine sahiptir. Bu sitede yer alan ürünler uygun fiyatlı olabilmektedir. Tesettür giyim indirim kategorisinde bulunan ürünler, müşterilerin ilgisini çekmektedir. Burada sezon sonu ürünlerde uygulanan indirimler oldukça rağbet görmektedir.

Sezon sonu ürünlerin haricinde de indirim uygulanabilmektedir. Burada model, renk veya ürün kategorisi devreye girmektedir. Bazı ürünlerde renklerden kaynaklı fiyat değişkenliği olabilmektedir. Modaselvim sitesinde özel günler için konulan indirimlerden söz etmek mümkündür. Etiketin yarısı fiyatlarla alışveriş yapılabilmektedir.

Dış giyim kategorisindeki kaban, kışlık ferace ve pançolar yaz mevsiminde indirime giren ürünler arasındadır. Sitenin tasarımcıları tarafından oluşturulan bazı kombinlerde de indirime gidilmektedir. Tesettür giyimde markalaşan Modaselvim, eski sezon ürünlerde uyguladığı indirimleri yeni sezonda da devreye sokabilmektedir.

Müşteri memnuniyeti alışveriş sektöründe esas tutulan kaidelerden birini teşkil etmektedir. Bu bağlamda indirimler, müşterilerin daha fazla ilgi göstermesine yardımcı olmaktadır.

 

Bir cevap yazın