Modaselvim Ferace Fiyatları

 

ferace          Ferace, tesettürlü bayanların dışarıda toplantıda özel günlerde giydikleri genellikle bol yakasız kıyafetlerdir. Günlük kullanımında gayet kolaylık sağlayan hanımların vazgeçilmez kıyafetidir. Birbirinden güzel çeşitli, renkli, desenli modelleri vardır. Kumaş olarak yazlık, kışlık olarak üretilir. Bunlar kot, keten, kadife, pamuklu gibi kumaşlardan üretilir. Tesettür giyimde genellikle bayanların tercih edeceği kıyafetler bakımından son dönemlerde bir artış sağlanmıştır. Ferace en çok yazın tercih edilen bir dış giyim kıyafetidir. Hem giyim olarak muhafazakar hem de ferace fiyatları olarak uygundur.

 

Daha öncelerden pardösü tercih edilirdi. Ama oda kalın kumaşlardan olduğu için ağırlık yapar ve sıcakta terletirdi. Bu da tesettürlü bayanların en büyük sorunu hale gelmişti. Daha önceden feraceleri hem erkek hem de bayanlara göre tasarlanıyordu. Kışları daha kalın kumaştan yapıp iç kısmına kürk tarzı kumaşlardan konuluyordu. Tesettürlü bayanlarda daha çok yazın ince kumaşını kışın kalın kumaştan olan feraceleri tercih ediyorlardı. Günümüzde ise ferace fiyatları çok muhafazakar durumdadır. Her bütçeye göre ferace çeşitleri vardır. Daha önceleri tek renk siyah ve desensiz kumaşlardan üretilmekteydi. Şimdilerde ise hem günlük hem de çok şık ortamlarda giyilebilecek renklerde kumaşlarda dizayn edilmektedir. Bunlara ayrı olarakta inci boncuk dantel ve tül ile süslemeleri yapılmaktadır.

 

Tesettürlü bayanların her yaşında giyebileceği bir kıyafet haline gelmiştir. Ferace satışları çok arttığı için mağazalarda internet üzerinde ki alışveriş sitelerinde ve de pazarlarda müşterilerle buluşmaktadır. Ferace fiyatlarını marka ve satışa sunulan yerde ki ortama göre fiyatlarda artış ve ya azalış göstermektedir. Feracefiyatları da müşteriyi önemli ölçüde etkilemektedir ki herkes kendi bütçesine uygun ferace modelleri ile ilgilenmektedir. Ferace fiyatları ne kadar uygun olmuş olsa da alan insanın beğenmesi kendine yakıştığını düşünmesi de bir o kadar önemlidir.

 

Tesettürlü bayanların en azından gardolabında bir tane de olsa ferace bulundurmaktadırlar. Abiye tarzı, spor, günlük tasarımları vardır. Daha çok siyah renkleri tercih sebebi olabiliyor. Ama yaz aylarında siyah rengi biraz ağır gelebiliyor. Bu durumda feracenizi kombinlerken renk katacak aksesuarlardan faydalanabiliriz. Feraceler de spor modellerinde genelde kapüşon ayrıntısı vardır. Bu ayrıntı feracenize şık ve sportif hava katacaktır. Kombin yapması da oldukça kolaydır. Yaz aylarında zarif ve şık babetler ile kombin yapılabilir. Sportif feracenizin altına yazın hava alabilen spor ayakkabılarınızla daha da şık hale getirebilirsiniz. Feracenizin iç kısmından tüyleri çıkabilen kumaşta olan kıyafetleri tercih etmeyiniz. Feracenize zarar verip görüntü olarak şık olmasına izin vermeyecektir. Bunlar yerine yaz ayları için daha uygun olan gömlekler, penyeler kullanılabilir. Bu sezonda çok şık görünebilen yarasa kolu feraceler yaza damgasını vurmuştur.

 

Yarasa kolu ferace fiyatları da her kesime göre fiyat artış azalış gösteren modelleri vardır. Sade bir kombir isterseniz tek renk ferace ve onun üzerine uygun renk başörtü ve ya şallar ile kombine edebilirsiniz. Feracenize uygun çantalarda bu kombinlerin vazgeçilmezi olacaktır. Pardösüden daha çok tercih edilmesinin sebebi de şık, kumaşı hava alabilen ince zarif olmasıdır. Kombinlemesi de çok daha kolay ve şıktır.

 

Yeni tesettüre giren bayanlar içinde oldukça kolaylık sağlamaktadır. Daha rahat olmalarını ve daha çabuk alışmalarını sağlayabilir. Kutsal belde olan Mekke ve Medine de hava koşulları çok daha sıcak olduğu için orada da çok büyük avantaj sağlar. Rahatlık ve ferah olmasının sebebi ise geniş ve ince kumaştan üretilmiş olmasıdır. Feraceyi kullanan bayanlar sadeliği sevmeleri bakımından çok çeşitli sade ve şık desenleri ve kumaşlarda üretilmiş ferace modelleri mevcuttur.

 

Mağazalarda, alışveriş merkezlerinde hazır kombin yapılmış birbirinden güzel ferace modelleri vardır. Bu tarz kombine yapan mağazalarda ferace fiyatları gayet bütçeye uygunluk sağlar. Ferace fiyatlarına göre birçokk modeli vardır. Bunlar arasında Mevlana modeli dediğimiz belden kemerli etek kısmı daha geniş şık tercih edilen bir model de mevcuttur. Bunlar arasın da yarasa kol, taş detaylı, Ürdün abaya ferace modelleri de bunlardan sadece bir kaçıdır.

 

Bir cevap yazın