Modaselvim 2018 Tunik Modelleri

Kadınların ilgi odağı haline gelen kıyafet ürünleri, doğru seçildiği zaman herkesin gözdesi olabiliyor. Bu nedenle doğru kombinleme de bu konuda önemli bir ölçüt oluyor. İnsanların mutlu olması bir bakıma giydiği kıyafetlerle de doğru orantılı olabiliyor. Güzel bir giyim sayesinde her ortamda başı dik yürüyebilen kadınlar için bu durum iyi bir sonuçtur. Girilen ortamda, özel günlerde, fotoğraf çekimlerinde güzel çıkmak adına giyimlerin iyi olması önemlidir. Kaliteli ve uygun fiyatlar ile alınan tesettür kıyafetler her kadının ilgisini çekebilir niteliklere sahiplik ediyor. Tesettürlü kadınların tesettür tunik çeşitliliği oldukça fazladır. Fazlalıklar arasından her kadının kendi beğenisine, renk zevkine, beden ölçüsüne göre tunik bulmaları kolay bir yoldur.

 

 Spor Tarz Tunikler

 

Gündelik hayatın gezinme, yorgunluk atma, yeni yerler keşfetme vb. özellikleri arasından rahat bir kombin yapmak ve gezilen her yerde rahat hareket etmek önemlidir. Spor tarzındaki tesettür tunik modelleri bu açıdan yanı başınızda beliriveriyor. Hem şık hem de rahat olmak isteyen kadınlar için bu tunikler gösterişli bir etki sağlamış oluyor. Açık renk kot tunik aldığınızda, beyaz pantolon ve kırmızı tül şallarla tuniğinizi tamamlayabilirsiniz. Kol detayı fırfır model ve puantiyeli tesettür tunik modelleri ilgi çekici bir etkiye sahip oluyor. Hardal, mint, mavi, yeşil ve siyah renkleri bulunan tuniği günlük rutininizde kolaylıkla kullanabilir, kombinlemesini de iyi bir şekilde yapabilirsiniz. Tuniğin her rengine uyan beyaz pantolonları severek kullanabilirsiniz.

Tesettür tunik modellerinde tüm çeşitleri incelemek ve sipariş vermek için tıklayınız Alışverişe Başla

 Klasik Model Tunikler

 

Yakası bağcık model tuniklerde; bebe mavisi, gül kurusu, indigo, mor ve kiremit rengi olması sayesinde, her kadının beğenisine uygun renk farklılıkları kullanılmış oluyor. Bunları tüketmek ve güzel kombinlemek de yeni sahiplerine kalıyor. Kolu ve boyun kısmı dantelli ve incili tunik, özel günlerin sıkça kullanılan ürünü oluyor. Hem şallarla hem de eşarplarla kullanılabilen özel gün tunikleri, görenleri kendisine hayran bırakıyor. Düz bir tunikte tasarlanan volan kol, tuniğin düz görünümünden sizleri uzaklaştırıyor. Kıyafete uygun seçilecek kolyelerle tuniği tamamlayabilir, beyaz ya da siyah kumaş pantolonlar ile kullandığınız tuniği, topuklu ayakkabılar ile kullanabilirsiniz. Özel günlere tuniklerle hazırlanın.

 

Bir cevap yazın