Moda Selvim’de Yeni Sezon Pardesüler

Yazın bitişi ile birlikte, dolapların yenilenmesi ve kışa daha şık giysiler ile girmek geçen senenin küçülen, eskiyen veya modaya uymayan giysilerinin yerine şık, rahat ve modaya uygun giysiler edinmek hepimizin ihtiyacıdır.

Yeni Sezon Ürünler

Kış sezonu geldi bu yeni sezonla beraber, modaya uygun yeni üretim giysilerde raflardaki yerini aldı. Kışlık, uzun kollu giysilerden, kazaklara, kalın kumaş pantolonlara, kalın mont ve pardesü çeşitlerine kadar bütün ürünler müşterilere sunuldu. Bu yeni sezonla beraber, sezon indirimleri yapan ve kaliteli ürünler üreten firmalar sezonu, müşterilerinin memnuniyetini ön planda tutarak açtı.

Kaliteli Ürünler Büyük Sezon İndirimleri İle Moda Selvim

Moda Selvim kaliteli ürünleri ve dev indirimleri ile kış sezonuna büyük bir giriş yaptı. Moda Selvim internet sitesinde, 2022-2023 Sonbahar-Kış koleksiyonu olan ürünleri inceleyebilirsiniz. Burada;

Abiye

Büyük Beden

Baş Örtüsü

Çanta gibi çeşitli aksesuarlar

Şık Elbiseler

Mont ve

Pardesü çeşitleri bulmak mümkündür.

Her çeşit, renk ve bedende pardesü bulabileceğiniz Moda Selvim’ de pardesü çeşitleri ve renkleri şu şekilde;

– Kapüşonlu Pardesü

– Sim Detaylı Pardesü

– Süet Detaylı Pardesü

– Kot Kemerli Pardesü

– Birit Detaylı Pardesü

– Kürk Detaylı Pardesü

– Fermuarları Detay Süslemeli Pardesüler

– Mürdüm rengi Pardesü

– Siyah Pardesü

– Kahverengi Pardesü

– Haki yeşili Pardesü

– İndiago Mavisi Pardesü

– Borda Pardesü

– Antrasit Rengi Pardesü

gibi burada sıralananlardan daha fazla çeşitte ve renkte pardesü modellerini bulabilirsiniz.

Sezon İndirimleri

Moda Selvim’de bulunan ürünlerde büyük kış sezonu indirimi var. Moda Selvim internet sitesine, arama motoru üzerine modaselvim.com yazarak ulaşıp büyük sezon indiriminin uygulandığı ürünlere göz atabilirsiniz. Yüzde yetmişe varan indirimlerden faydalanıp hem bütçenize uygun hem de zevkinize hitap eden, modaya uygun ürünlerle dolabınızı yenileyebilirsiniz. Çeşitli tuniklerde, takımlarda, abiyelerde, feracelerde, elbiselerde, mont ve pardesülerde ve daha pek çok üründe büyük indirimden yararlanabilirsiniz.

Moda Sevim internet sitesi üzerinden siteye üye olarak yaptığınız alışverişlerde kargonuzu, Moda Selvim internet sayfasında bulunan kargom nerde? kısmına tıklayarak takip edebilirsiniz. İletişim bilgileri için sayfanın üst kısmında bulunan sipariş ve destek hattından yararlanabilirsiniz. Moda Selvim sosyal medya hesaplarından 7/24 destek alabilirsiniz.

Kış soğununun kendisini iyiden iyiye hissettirdiği şu günlerde pardesü ürünleri hakkında daha fazla bilgi almak isterseniz https://www.modaselvim.com/pardesu-manto adresini ziyaret edebilirsiniz.

Bir cevap yazın