Moda Selvim’de Tesettür Kombinleri

İslam’ın şartlarına uyarak hayatını Kur’an’daki kurallar çerçevesinde devam ettirmeyi seçmiş olan kadınların giyimlerine tesettür denilmektedir. Tesettürün kelime anlamı ise örtünmek kelimesini karşılamaktadır. Ancak örtünmek yalnızca saç tellerinin gizlenmesi ya da kafa bölgesinin örtülmesi anlamına gelmemektedir. Giyim kuşamın vücut hatlarını belli etmeyecek şekilde gerekli bölgelerin gizlenmesi şartlarına uygun hale getirilmesi gerekmektedir. Örneğin, dar ya da şeffaf olan kıyafetlerden kaçınılmalıdır. El, yüz ve ayakların dışında vücudun herhangi bir bölgesinin görünmemesi gereklidir.

Tesettür Modası ve Kombin Seçimi

Çeşitli renklerin birbirine uyumunu yakalayabilmek adına tesettür kombin oldukça güç olabilmektedir. Özel bir davete, katılım sağlanacağı zaman hatta gündelik hayatta bile kıyafet seçimine özen gösterilir. Bu sebeple seçilecek tesettür elbisenin görünümünü belirleyecek olan model ve renklerin uyumu tesettür kombin için oldukça önemlidir.

Renk uyumluluğu hem tesettür elbise ile kişinin arasında ve tesettür kombinin kendi içerisinde olmalıdır. Örneğin eşarp, ayakkabıların aynı renk olması ve tesettür elbisenin bu rengin farklı bir tonu olması iyi bir tercih olacaktır. Moda Selvim sayfamızda yeni sezon modellerin yanında herkesin kendi kişisel zevkine göre şeyler bulması mümkün. Kampanyalarımız sayesinde müşterilerimiz Moda Selvim de birbirinden farklı renk ve modelleri uygun fiyatlarla bulabilmektedir.

Tesettürde Gözde Renkler, Modeller ve İndirim Kampanyalarımız

Siyah renk, bordo ve petrol mavisinin yanında pudra, zümrüt ve bulut mavisi renkleri gözdedir. Bu renklerin uyumu bu senenin tesettür elbise modellerinde dikkat çekmektedir. Son zamanlarda kol detaylarının fark edilebileceği modeller ön plandadır. Elbiselerde desenli kumaşa sahip ve sade boyun detayına sahip modeller çoğunluktadır. Kollar ise kabarık yapıda ve bilekten daralan büzgülere sahip modeller ön plandadır. Abiye elbiselerde ise tüller, danteller ve fırfırlar ön planda olmaktadır. Oldukça şık bir izlenim sağlayan bu renkler birbirinden farklı ve güzel modellerle sitemizde bulunmaktadır.

Yeni sezonda özellikle açık renkler ön plana çıkmaktadır. Harika tasarımları olan elbiseleri çok uygun fiyatlar ile satın alabilir ve güzel görünüme sahip olabilirsiniz. Kaliteli kumaş yapısı sayesinde sıkıntısız, keyifle giymeniz mümkün. Sayfamızda kapıda ödeme, hızlı kargo, iade ve değişim gibi imkanlarla rahatlıkla güvenli alışveriş yapabilirsiniz. Tesettürdeki bayrama özel, yeni sezon %70 indirim ve evde rahatlıkta %50 indirimimizi kaçırmayın. Favori ikili takımlarımıza 39,90 TL’ye sahip olmak için sitemize göz atabilirsiniz. Bunun yanında sitemizde sürekli aktif olan kampanyalarımızı da takip etmeyi unutmayın.

Ürünlerimiz hakkında daha fazla fikir edinmek ve birbirinden çeşitli kobinlerimizi incelemek isterseniz https://www.modaselvim.com/kombin-elbise adresini ziyaret edebilirsiniz.

Bir cevap yazın