Moda Selvim’de Ferace

Tesettür giyimin vazgeçilmez veya oldukça sık tercih edilen bazı parçaları vardır. Feraceler de tesettür giyimin önemli parçalarındandır. Feraceler tesettüre uymak isteyen tesettürlü kadınlar için hem kolaylık sağlamakta hem de rahatlık sunmaktadır. Tesettürlü kadınların ferace kullanımı fazla olduğu için eskiden olan klasik ve basit modellerin yerini daha şık ve farklı modeller almıştır.

Feraceler farklı modelleri ve tasarımları ile hem günlük kullanım hem de özel günler için kullanıma uygundur. Ferace modellerini ve daha fazlasını Modaselvim web sitesinden kolaylıkla bulmak ve almak mümkün.

Ferace Çeşitleri

Feraceler kesim olarak modellere ayrılmadan genellikle bilinen klasik kesim ile üretilirler. Bu da ferace modellerini belirlenmesi için detaylarını ve giyileceği ortamlar kalıyor. Bu şekilde de aşağıdaki gibi açıklanmaktadır:

– Günlük Kullanım İçin Olan Feraceler 

Günlük olarak kullanılan feraceler hafif ve rahat olan kumaşlardan üretilirler. Kumaşları yazın ve kışın kullanıma göre değişiklikler de göstermektedir. Yazın daha ince olan ve hafif olan feraceler kışın kalın ve yazın için olan feracelere göre daha ağır olmaktadır. Günlük kullanım için olan feraceler detayları az olmakla birlikte çok gösterişli değildirler. Fakat oldukça şık ve zarif modelleri de mevcuttur.

Farklı renk seçenekleri mevcuttur. Ayrıca uzunlukları çok kısa olmamakla birlikte değişiklikler gösterebilmektedir. Günlük hayatında koşuşturmanın fazla olduğu tesettürlü kadınlar çok uzun olmayan ferace modellerini tercih etmektedir. 

– Özel Günlerde Giyilen Feraceler

Özel günlerde de feraceden vazgeçmeyenler için oldukça şık ve zarif modeller mevcuttur. Bu modeller genellikle ekstra işlemeli ve detaylı olmaktadırlar. Özel günlerde giyilmeye uygun olması açısından daha ince kumaşlar tercih edilmektedir. Genellikle kol ve yaka kısımlarına daha göze çarpacak detaylar eklenmiştir.

Farklı renk seçenekleri mevcuttur. Özellikle daha canlı renkleri olan modeller oldukça sık tercih edilmektedir. Farklı kesimlerini de farklı markalar aracılığıyla bulmak mümkün.

Feracelerin bazıları fermuarlı olurken bazıları ise düğme veya cırt cırtlı olabilmektedir. Bu farklı bağlam şekilleri her modelde olabilmektedir. Fermuarlı olan modelleri diğer modellerden daha büyük kolaylık sağladığından daha fazla tercih edilmektedir. Ama daha şık durmaları için düğmeli seçenler de fazladır.

Moda Selvim ferace ürünleri hakkında daha fazla bilgi almak isterseniz https://www.modaselvim.com/ferace adresini ziyaret edebilirsiniz.

Bir cevap yazın