Moda Selvim’de Deri Kumaş Tesettür Tunik Modelleri

Tesettür modasında en çok tercih edilen ürünlerden biri tuniklerdir. Fakat her tunik üzerinde ayrı bir kumaş kullanılmaktadır. Bu şekilde model seçenekleri de genişlemektedir. Hazırlanan tesettür tunik ürün çeşitleri arasında deri kumaştan tasarlanan parçalar bu sezona adeta damgasını vurmaktadır. Kişilerin günlük hayatta ve özel davetlerde tercih ettiği deri tesettür tunik modellerinde kullanılan deri ince yapılıdır. Bu şekilde sıcak tutarak terletmez. Yakası oval kesim olarak tasarlanmıştır. Salaş kesim olan bu modeller genellikle bordo tonları ve siyah renklerinde hazırlanmaktadır.

Günlük Kullanıma Uygun Şekilde Tasarlanan Yumuşak Dokulu Tesettür Tunikler

Ürünlerin her birinin farklı bir tarz sunması seçimi daha avantajlı hale getirmektedir. Tesettür tunik modasında günlük kullanıma özel parçalar bulunmaktadır. Bu parçalar renk ve desen olarak daha sade bir tarz oluşturuyor. Üstelik rahat kesimde hazırlanması ve ürünün sade tonlarda tasarlanması da günlük kombinler için en uygun öneridir. Renk seçenekleri arasında canlı pembe ile hazırlanan tunik modelleri de birden fazla beden önerisi ile hazırlanmaktadır. Kategorilerin tamamında yer alan bu tunikler renk seçenekleri en geniş ürünlerden biri olarak bilinmektedir.

Taş Rengi Tesettür Tunik Modelleri İle Tarz Görünüm Sağlama

Tunik alışverişlerinin önde gelen parçalarından biri taş rengi tuniklerdir. Keten formunda hazırlanan bu tuniklerde bej ve taş rengi kullanımı yaygındır. Bu şekilde aynı renk kumaş pantolonlar ya da jean pantolon seçenekleri ile uyum sağlamaktadır. Tuniğin arkadan bağlama detayının bulunması da düz kesim ürünlere ayrı bir hareket kazandırmaktadır. Pek çok kişi için beden örnekleri de site üzerinde yayınlanmaktadır. Kişiler tesettür tunik kategorisi altında yer alan ürünleri inceleyerek kendi tarzına uyan çeşitte ürünleri detaylı incelemeye başlamaktadır.

Yenilenen Sezon İçerisinde Yer Alan Tesettür Tunik Modellerinde Çiçek Desen Detayları

Yenilenen sezon içerisinde renk seçimi en geniş olan tunikler bulunmaktadır. Bu modellerde çiçek desen detayları da gözden kaçmamaktadır. Ürünlerin her biri farklı çiçek renklerinde ve desenlerinde tasarlanarak tunik modeline canlı bir form oluşturmaktadır. Üstelik kolları volanlı şekilde açılan tunik modelleri de son sezonun öne çıkan tunik modellerinden biri olarak satın alınmaktadır.

Tunik ürünlerimiz hakkında daha fazla bilgi almak ve geniş ürün yelpazemizle yakından tanışmak için https://www.modaselvim.com/tunik adresini ziyaret edebilirsiniz.

Bir cevap yazın