Moda Selvim’de Çocuk Giyimi 

Çocukların tenleri küçük yaştan itibaren alerjiye meyilli olacak kadar hassas olabilmektedir. Bu sebeple çocuk giyimlerde kaliteli kumaş seçimi çok önemlidir. Çocuk giyim kıyafetlerinin pamuklu olarak tercih edilmesinde fayda vardır. Yeni doğan 1-2 yaş ve daha büyük yaşlara kadar çocuk kıyafetleri mevcuttur. Bu kıyafetler takım ya da düz şekilde olabilmektedir. Ebeveynler kendi zevklerine göre çeşitli kıyafet modellerini sayfamızda bulabilir ve istedikleri gibi seçebilmektedirler.

Ülkemizde çocuk giyim sektörü oldukça önemlidir ve skalasını arttırarak giyim alanında genişlemeye devam etmektedir. Markamız çocuk giyim çeşitliliği yakalamaktadır. Çocuklar aynı zamanda giydikleri kıyafetin içerisinde rahat etmelidirler. Bu sayede okulda parkta ya da başka bir yerde rahatlıkla aktivitelere katılabilirler. Birden çok renk seçeneğini sitemizde görebilir ve zevkinize göre seçebilirsiniz.

Çocuk Giyiminde Dikkat Edilecekler

Çocukların her alanda rahatlıkla oyun oynayabilmesi için daha çok eşofman tarzı kıyafetler tercih edilmektedir. Bunun yanında pijama takımları da en çok satılan giysiler arasında bulunmaktadır. Doğrudan çocuğunuzun tenine değen kıyafetlerin kaliteli malzemelerden üretilmiş olması önemlidir. Bu sebeple makinede yıkandığında çekme yapmayan ve ideal sıcaklıkta yıkanan kıyafetler tercih edilmelidir. Her yaş grubu için farklı kıyafetler üretilmektedir örneğin kız çocukları için elbise türü kıyafetler yaygın olarak tercih edilir.

Kız çocuklarında ise giyilecek pantolonlar rahat olmalıdır. Çocuklara ayrıca renk ayrımı gözetmeksizin farklı renklerde kıyafetler giydirilebilmektedir. Kıyafet seçiminde bir diğer husus kendi yaş grubuna uygun olmasıdır. Büyük ya da küçük alınan kıyafetler sonradan çocuğu terletebilir. Kumaş türlerine göre de birden çok kıyafet üretilmektedir ve bunlardan en önemlisi pamuklu özelliklerinin fazla olmasıdır. Pamuklu kıyafetler çocuğu geç terletir ve tenine hiçbir şekilde zarar vermez.

Tüm bunlar göz önünde bulundurulduğunda kıyafet seçimleri çocuklar için oldukça önemlidir. Ürünlerimiz 0 sağlık standartları kriterlerine göre üretilmektedir ve tişört ürünümüz sertifikalı boyalarla boyanarak, % 100 pamuklu kumaşlardan imal edilmektedir. Mevsimine uygun olarak üretilen kumaşlardan kıyafetlerimiz terletmez, oldukça esnektir bu sayede çocuğunuzun veya bebeğinizin rahat hareket etmesini sağlamaktadır.

Çocuk Giyiminde Fiyatlar

Çocuklar yetişkinlere göre daha hassas olduğundan giyilen kıyafetlerin fiyatları da biraz fazla olabilmektedir. Seçilen kıyafetlerin iyi ve kaliteli olmasına göre fiyat da bir o kadar artacaktır. Kaliteli bir kıyafet uzun süre boyunca çocuk tarafından sorunsuzca giyilebilmektedir. Detaylı incelemek için web sayfamıza göz gezdirebilir çocuk ürünlerine hızlıca ulaşmak için https://www.modaselvim.com/cocuk linkini kullanabilirsiniz.

Bir cevap yazın