Moda Selvim Tesettür Giyim İndirim

Moda Selvim, tesettür giyim alanında da en kaliteli kumaşlardan en uygun fiyatlı tesettür ürünlerini üretmektedir. Bunun yanı sıra tesettür giyim indirim alanında birçok kategori de uygulanmaktadır. Bunlar; yeni ürünler de , giyim de , dış giyim de ve abiye de olmak üzere bu alanlarda indirimler mevcuttur.

Yeni Ürünlerde İndirim

Yeni sezon ürünleri ile 2022 ilkbahar yaz koleksiyonu hazırdır. Yeni koleksiyonda her kategoriden parçalar mevcuttur. Birden çok kumaş, renk, desen ve model çeşitleri ile yeni sezonunda da siz değerli müşterilerine hizmet vermeye devam etmektedir. Her renk ve modelde yeni sezon ürünleri incelemek ve bu ürünlerden sipariş vermek için modaselvim.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

Bunlar; çift renkli takım, çiçekli viskon elbise, kolyeli takım, geometrik desenli takım, kemerli mevsimlik ferace, kapüşonlu ikili takım, yarım düğmeli kot elbise, kemerli takım, gipür işlemeli asimetrik tunik, yakası bağlamalı ferace, pul payetli kemerli abiye, boncuk işlemeli mevsimlik kap, işleme detaylı tül abiye, çizgili takım, önü çapraz tül abiye, fular yakalı takım, fırfır detaylı aerobin bluz, kolu nakışlı prada ferace, yarım fermuarlı takım, taş detaylı takım, önden fermuarlı kap, yarım düğmeli tunik ve şerit detaylı takım olmak üzere yeni ürünlerde indirimler bu şekilde mevcuttur.

Abiye Ürünlerde İndirim

Abiyeler herkesin özel günleri için dolabında olması gereken parçalardır. Nişan, düğün ve kına gibi özel günlerinizde Moda Selvim size eşlik etmektedir. Abiye kategorisinde de tesettür giyim indirim vardır. Her renk ve model de en güzel abiyeler modaselvim.com adresindedir.

Bunlar; incili kemerli simli tül, pul geçişli tül, dantelli tül, kemeri taşlı şifon, pul payetli kemerli, işleme detaylı tül, boncuk işlemeli tül, kolları pelerinli şifon, janjan, varak desenli, flok baskılı tül, drapeli saten, eteği katlı organze, taş işlemeli saten, çiçekli tül, eteği volanlı şifon, pul payetli etekli, şifon kuyruklu payetli, piliseli, dantel detaylı kadife, puantiyeli organze, sim detaylı saten ve desenli tül tesettür abiye olmak üzere indirimli abiye çeşitleri mevcuttur. 

İndirimli Moda Selvim ürünlerini incelemek ve bu ürünlerden sipariş vermek için modaselvim.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

Bir cevap yazın