Moda Selvim Sitesinde Hangi Fırsatlar Mevcuttur?

Son zamanların tesettür giyim modasında birbirinden şık parçalar ve kombinler gündemde olmaktadır. Moda Selvim, %50 hatta %70 ‘e varan indirimlerle kullanıcılara tesettür alışveriş keyfi sunmaktadır. Ücretsiz kargo ve indirim seçenekleriyle ucuz tesettür giyim alışverişi fırsatları modaselvim.com ‘da sürmektedir. Yurt içi ve yurt dışı gibi seçeneklerde kargo fırsatı sunmaktadır.

En Ucuz Tesettür Elbise

Sitede daha şimdiden 2021 İlkbahar / Yaz koleksiyonları görücüye çıkmıştır. Ürünlerin kalitesi ve şıklığıyla benzer tesettür alışveriş siteleri arasında Moda Selvim farkını ortaya koymaktadır. Kaban, ferace, pardesü gibi seçeneklerin yanında evde rahatlığı internet siparişinden evlere sunmaktadır. Birbirinden farklı ve güzel çeşitleriyle, sezon sonu fırsatlarıyla ucuz tesettür giyim alışverişe başlamak hâlâ mümkündür.

Outlet fırsatları, yeni sezon için en yeni modeller mevcuttur. %50 ve %70 ‘e kadar indirimlerle sürekli yenilenen modelleriyle yurt dışına siparişler kabul etmektedir. Yurt dışında bazı bölgelerde belirli ücretin üzerinde ücretsiz kargo fırsatları yer almaktadır.

Avrupa ülkelerinde 100 Euro üzeri alışverişlerde kargo bedava kampanyası başlamaktadır. Aynı ücretsiz kargo fırsatı Arap ülkelerinde 150 Dolar ve üzeri alışverişler için de geçerli olmaktadır. Bahreyn, Suudi Arabistan, Ürdün, Mısır, Umman ve Katar gibi bölgelerde geçerlidir. Belirli miktar ve ücret üzeri için kargo ücretsizdir.

Moda Selvim Sitesinden Nasıl Alışveriş Yapılabilir?

Sepette ekstra %20 indirim gibi fırsatlara sahip Moda Selvim sitesinden alışveriş yapmak çok kolay olmaktadır. Bunun için yapılması gereken tek şey modaselvim.com sitesine girip üye olmaktır. Üye olduktan sonra giriş yapmak ve adres ile teslimat bilgileri girmek yeterli olacaktır. Ödeme seçeneklerini belirledikten sonra ana sayfadan ve kategorilerden uygun kıyafet seçeneklerine erişmek fazlasıyla kolay olacaktır.

Evde rahatlık sunan salaş giyim seçenekleriyle ve sepette ekstra indirim kampanyalarıyla kaliteli hizmet sunmaktadır. Yurt içinde kapıda ödeme seçeneği mevcuttur. Ayrıca hızlı kargo gibi özellikleriyle benzer alışveriş siteleri arasında en tercih edilen sitedir. Tüm dünyaya kargo imkânı sunan modaselvim.com kolaylıkla iade ve değişim garantisi vermektedir. Artık yurt dışından sipariş vererek alışveriş yapmak modaselvim.com sayesinde oldukça kolay gelmektedir.

 

Bir cevap yazın