Moda Selvim Şık Tesettür Abiye Modelleri

Bu sezon abiye kategorisi en canlı hali ile müşterilerine ürün çeşitliliği sunmaktadır. Hazırlanan kategoriler içerisinde yer alan abiyelerin tamamı koyu renk kullanımına bağlı olarak asil bir tarz sunmaktadır. Tesettür abiye seçenekleri ile beraber oluşturulan kombinler de birbirinden farklı tarzlar sunmaktadır. Tesettür abiye ürün çeşitliliği özellikle düğün ve nişan sezonunun gelmesi ile birlikte artıştır. Koyu renk balık formda tasarlanan tesettür abiye modellerinin yakası dik ve omuzları geniş tasarımlarda olması da modern tarzı ön plana çıkarmaktadır.

Yenilenen Sezon İle Beraber Güncel Abiye Modelleri

Yenilenen sezon içerisinde tesettür abiye modelleri de pek çok kişinin istek ve ihtiyaçlarını karşılamaktadır. Özellikle bu tasarımlarda aranan tüm özellikler ve detaylar güncel olarak paylaşılmaktadır. İşleme detayları bulunan tesettür abiye seçenekleri ile güncel ürünlere ulaşmak hız kazandırmaktadır. Nişan ve düğün davetlerinde kullanılmak üzere açık renk tasarımları ile payetli abiye modelleri hazırlanmaktadır. Yuvarlak yaka şeklinde tasarlanan bu ürünlerin kollarında bulunan dantel detayları da tüm işlemelerin ön plana çıkmasına yardımcı olmaktadır.

Payet Kumaş İşlemeleri İle Beraber Hazırlanan Abiye Seçenekleri

Payet kumaş asilliği ile işlemelerin tüm detaylarına aynı anda ulaşmak oldukça kolay hale gelmektedir. Abiye sezonunun gelmesi ile beraber hazırlanan tüm abiye modelleri de birbirinden farklı ürün çeşidi sunmaktadır. Özellikle yuvarlak yaka ya da hakim yaka ürünleri ile beraber abiyelerin her rengine aynı anda erişim sağlamak hızlanmaktadır. Tüm model seçenekleri için güncel kategoriler oluşturulmaktadır. Bu kategoriler sayesinde ürünlerin incelemesinin detaylı bir şekilde yapılmasına da olanak sağlanmaktadır. Tüm ürünler son sezona yakışacak şekilde özel olarak tasarlanmaktadır.

Parlak Kumaş Detayları İle En Sevilen Tesettür Abiye Tarzına Ulaşma

Parlak kumaş detayları bu sezon bal rengi ve haki renkleri üzerinde kullanılmaktadır. Abiye siparişi vermek isteyen kişiler için salaş kesim ve beli kuşak detaylı olan abiyeler parlak kumaş şeklinde tasarlanmaktadır. Yaka detayında bulunan büyük taş işlemleri de son zamanların en beğenilen ürün seçeneklerinden biri haline gelmektedir. Parlak kumaş seçenekleri ile beraber volanlı etek modelleri de sezona damga vuracak şekilde hazırlanarak satışa çıkarılmaktadır.

Ürünlerimiz hakkında daha fazla bilgi edinmek isterseniz https://www.modaselvim.com/tesettur-abiye-elbise adresini ziyaret edebilirsiniz.

Bir cevap yazın