Moda Selvim Kot/denim Ve Bluz Gömlek

Moda Selvim tesettür yıllardır süregelen tecrübesi ile siz değerli müşterilerine hizmet vererek tesettür alanında daha da büyümeye ve size daha fazla alanda hizmet vermeye devam etmektedir. Hemen hemen her kategoride hizmet veren Moda Selvim, kot ve bluz gömlek kategorilerinde de hizmet vermektedir.

Moda Selvim Kot/Denim 

Kotun her hali hemen hemen Moda Selvim de mevcuttur. Bunlar; etek, elbise, tulum, gömlek, kap, salopet, ferace, tunik ve pantolon olmak üzeredir. Kaliteli kotları ile birden fazla çeşitte farklı ürünler mevcuttur.

Bunlar; yarım düğmeli kot elbise, püskül detaylı kot kap, beli bağcıklı kot elbise, kapüşonlu kot ferace, düğmeli kot tunik, düğmeli kot elbise, beli bağcıklı kot kap, kuşgözü detaylı kot ferace, yüksek bel salaş kot pantolon, cep detaylı kot kap, kürk detaylı kot kap, nakış işlemeli kot ferace, şerit detaylı kot kap, dikiş detaylı kot ferace, düğmeli kot salopet, önden fermuarlı kot kap, yüksek bel kot pantolon, püsküllü kot tesettür elbise, cebi fermuarlı kot kap ve önden düğmeli kot salopet olmak üzere kot kategorisinde bu ürünler ve çok daha fazlası mevcuttur.

Moda Selvim Bluz ve Gömlek

Moda Selvim bluz ve gömlek alanında fazlasıyla tecrübeli olan bir tesettür markasıdır. Birbirinden kaliteli kumaşlardan ve modellerden oluşan Moda Selvim bluz ve gömlekler mevcuttur.

Bunlar; fırfır detaylı aerobin bluz, önden bağlamalı gömlek, fular yakalı bluz, ekoseli gömlek, yakası fularlı bluz, gizli düğmeli gömlek, beli büzgülü bluz, beli bağcıklı bluz, kolları piliseli bluz, taş detaylı gömlek, zincir detaylı jesika bluz, fırfırlı şifon gömlek, cep detaylı gömlek ve drapeli saten gömlek olmak üzere bluz ve gömlek kategorisinde bu ürünler ve çok daha fazlası mevcuttur.

Moda Selvim İade 

Siparişi teslim aldıktan 15 gün sonra iade ve değişim yapmak için aldığınız ürünü geri gönderebilirsiniz. Geri gönderilen ürünün kullanılmamış, yıkanmamış, koku, lekeli, yırtık ve aksesuarı eksik olmaması gerekir. Ürünle beraber iade talep ve değişim talep formu gönderilmektedir. İade etmek için iade formunun değişim yapmak için değişim formunun doldurulup gönderilmesi gerekmektedir.

Bir cevap yazın