Moda Selvim İle Üniversite Stili

 

 

Moda Selvim ile üniversite stilinize yön verebilirsiniz. Giyim tarzımız ile yaşam tarzımız birbirine görünmez bağlar ile bağlıdır. Üniversite eğitimine başlayan bir birey aynı zamanda yeni bir yaşam tarzına da adım atıyordur. Anne ve baba müdahalesi olmadan kendi kişisel yaşamına yön veren kararlar alma çağı da başlıyor demektir.  Sıkı giyinmemizi, erken uyumamızı ya da bize yakışan rengi belirten bir anne olmaz etrafımızda. Akşam eve geliş saatimizi ya da harçlık durumumuzu sorgulayan babamız da . Üniversite hayatı bireysellik kazandığımız, bağımsız bir alan olarak hayatımızda çok özel bir yere sahiptir. Bu yaşam tecrübesi ile birlikte tarz tecrübemiz de gelişmeye başlar. Kendimizi yeni sosyal çevremize adapte edecek giyim tarzlarını belirlemeye ve araştırmaya başlarız. Bu dönem salaş ve rahat görünümlü aynı zamanda artık özgür bir bireyim tavırlı giyim tarzları ilgimizi çeker.

 

 

 

Genç Ve Dinamik Moda Selvim

Moda selvim online alışveriş sitesinde yer alan ürünler, sizin beğeniniz kadar ihtiyaçlarınızı da gözeterek hazırlanıyor. Bu ürünler içerisinde tesettürlü üniversite öğrencisi genç bayanların tarzını da tamamlayacak birçok parça var. İlk olarak bilek pantolon ile kombin yapabileceğiniz birbirinden güzel tunik modellerimiz var.  Nakış desenleri ile gençliğin hareketli tonlarına sahip şık modeller. Düğme ve fermuar detaylar ile hareketlilik kazanan tunik, yelek, kap kaban parçalar mevcut. Asimetrik ve oval kesim ayrıntılar stilinizle paralel şıklık yakalamaya müsait. Değişken hava şartlarına göre kombin tarzınızı da anlık değişimlere müsait hazırlamanız gerekiyor bazen. İşte, öyle anlar için harika hafif kaban ve yelek modellerimiz ile stilinizi güvene alabilirsiniz. Şık bir tunik ve bile pantolon kombini yaptınız fakat hava değişiminden emin değilsiniz. Böyle anlarda yanınızda kolay taşıyabileceğiniz ve istediğinizde üzerinize geçirebileceğiniz modellerimiz de mevcut.

Nakış detaylı tunik modeli için tıklayınız

 

 

Süet Ve Genç Kız Modası

Süet bu yıl en fazla göreceğimiz kumaş tiplerinden biri. Özellikle kaban ve yeleklerde kendi tahtına kurulmuş durumda. Genç hanımların da tartışmasız en sevdiklerinden biri. Zaten süeti gündeme taşıyan da tarz sahibi genç kadınlar değil mi?  Süet, zarif aynı zamanda özgür ve maskülen havasını bangır bangır duyuruyor. Size ve stilinize kış aylarında iyi bir yoldaş olacaktır. Süet modellerimizi incelemek için online alışveriş sitemizi ziyaret etmenizi öneririz. Moda Selvim İle Üniversite Stilinize yeni bir boyut kazandırmak isterseniz genç giyim tarzına hitap eden modellerimizi de incelemelisiniz.

Online alışveriş için tıklayınız

Bir cevap yazın