Moda Selvim İle Şık Giyim

genç tesettür giyim22 yıldır bu sektörde olan moda selvim ilk olarak Alim Tekstil ile ortaya çıkmıştır. Başından beri hem yurt içi hem yurt dışı satışlarında 1 numara olan Moda Selvim daha çok yurt dışına satışlar yapmıştır. Bu firmanın hedefi en kaliteli ürünleri hem daha uygun fiyata hemde hızlı bir şekilde göndermektir. Biliyorsunuz ki tesettür giyim ülkemizde maddi olarak biraz külfetli. Moda Selvim ise bu yargıyı yıkmak için en kaliteli ürünleri uygun fiyatla satışa çıkarmaktadır. Genç tesettür giyim için aranan her şey bu sitede!

 

ÖDEME SEÇENEKLERİ

 

Eğer yurt içi alışverişi yapacaksanız önünüze bir sürü ödeme seçeneği sunulmaktadır. İsterseniz banka kartı , kredi kartı ya da kapıda ödeme kolaylığı ile alışverişinizi güvenli bir şekilde yapabilirsiniz. Üstelik kredi kartına taksit de yapılmaktadır. Ürünleri satın alma işleminde ödeme noktasına gelindiğinde önünüze hangi kartlara kaç taksit yapıldığı çıkmaktadır. Buradan kolaylıkla ödemenizi güvenli bir şekilde yapabilmektesiniz.

 

Yurt dışı alışverişlerinizde ise kapıda ödemem bulunmamaktadır fakat kredi kartı ya da banka kartı ile yine güvenli bir ödeme yapabilirsiniz. Bunların dışında yurt dışı ödemelerinizde şunlarıda kullanabilmektesiniz; Giropay, Entercash , Sofort ve Safetypay. Yurt dışı alışverişlerinizde iade bulunmaktadır fakat değişim bulunmamaktadır.

 

SATIŞI YAPILAN ÜRÜNLER Giyim kategorisi içerisinde bulunan ürünler; elbise, kombib , yelek , pantolon triko , aksesuar , tunik , tulum , bluz ve gömlek , mayo ve etek.

Dış giyim kategorisinde; abaya , kap , panço ve pelerin , kaban , ferace , pardesü , kışlık ferace.

 

Bunlar dışında abiye elbiselerimiz , her çeşitin büyük beden kategorisi , baş örtüleri , ayakkabıları ve outlet ürünleri mevcuttur. Genç tesettür giyim için aranan her şey bu sayfada. Üstelik sık sık yapılan kampanyalar ile ürünleri daha da uygun hale getiren bu siteyi eminiz ki çok seveceksiniz.

 

Sitemizde sizler için hazırlanan kombinlerde bulunmaktadır. Bu kombinlerden beğendiklerinizi seçip bütün ürünlerini satı alma şansınız da bulunmaktadır. Üstelik şu an da yeni sezon ürünlerde %70 e varan indirimler uygulanmaktadır.

Bir cevap yazın