Mezuniyet Baloları İçin Tesettür Kombin Fikirleri

tesettür kombinMezuniyet geceleri için genç kadınların yaşlarına uygun bir şekilde tesettür kombin oluşturmaları gerekmektedir. Örnek olarak lise mezuniyeti için ağır gece elbisesi seçimi genç kızlar için uygun olmayacaktır. Daha yaşına uygun bir kombin, çok daha şık ve uyumlu görünmesini sağlayacaktır. Dilerseniz her bir yaş kategorisine uygun tesettür kombin önerilerine göz atalım:

 

 Toz Pembe Kombinler

 

Genç hanımlar ışıltı pozitif bir hale bürünmek için toz pembeyi seçebilirler. Kombinin detaylarına inmek gerekirse; hafif kabarık kesim, yüksek bel, A kesim, şeker pembesi etek ve payetlerle bezenmiş bir bluz giyebilirsiniz. Aksesuar seçimi olarak, minik ve kutu bir çantayı tercih edebilirsiniz, bunun yanında yine pembe tonlarında, şık ve pırıltılı bir sandalet ile tamamladığınız kombin ile bir lise mezuniyetinde gecenin yıldızı olabilirsiniz.

 

 Siyah Beyaz Kombinler

 

Bu kombin önerimiz üniversite mezuniyetleri için çok daha uygun olacağı gibi lise mezuniyetleri içinde pek tabi tercih edilebilir. Kat kat tül ile tasarlanmış siyah bir eteği, karizmatik bir görünüme sahip beyaz payetten yapılmış ceket ile tamamlayınız. Diğer parçalarda ise siyah bir çanta ve siyah topuklu bir sandalet veya beyaz bir pullu çanta ve ayakkabı ile gecenin en karizmatik kadını siz olacaksınızdır.

 

 Renkli Puantiyeli Kombinler

 

Hali hazırda bu yılın en gözde kumaşları arasında puantiyeli kumaşlar bulunmaktadır. Puantiyeli tasarımlar sadece siyah ve beyaz ile kısıtlı değildir, renkli puantiyeler de vardır. Bu bağlamda puantiyenin rengini seçmek tamamen sizin zevkinize kalmış bir durumdur. Bu tarz modeller mezuniyet balolarında çok fazla tercih edilmektedir. Renk seçiminden sonra dikkat etmeniz gereken, kombininizi puantiye renginde bir çanta ve ayakkabı ile tamamlamanız gerektiğidir.

 

 Fırfırlı Kombinler

 

Romantik bir görünüme sahip olmak ve mezuniyet gecenizde çok naif bir görünüm ile dikkat çekmek istiyorsanız, tercihinizi fırfırlı elbiselerden yana kullanmanız gerekmektedir. Bununla birlikte nostaljik tarzları seviyorsanız fırfırlı tesettür kombin kesinlikle tam size göredir. Bu modellerde en trend renkler pembe, turuncu, pudra ve somondur ve kumaşını şifon ağırlıklı seçmeniz gerekmektedir. Uzun elbisenizin önünü ve etek kısmını fırfırlar ile bezeyin ve geceye nostaljik ve romantik havanız ile damganızı vurun.

 

Bir cevap yazın