Mevsim Geçişlerinde Tercih Edebileceğiniz Triko Tesettür Tunik Modelleri Nelerdir?

Abiye seçimlerinde her daim için elbise modellerini tercih edenlere çok özel bir seçenek olarak tesettür tunik kullanımları sunulmaktadır. Hem günlük ve özel organizasyonlarda hem de çalışma ortamlarında tesettürlü kadınların kullanabileceği özel ve şık tasarımları ile triko tesettür tunik modellerini tercih edebilir ve çok şık ve modern bir şekilde tesettür kombin yapabilirsiniz.

 

Triko tesettür tunik modelleri daha çok sonbahar ve kış kreasyonları içerisinde yer almaktadır. Tesettürlü kadınlar soğuk geçen kış aylarında ve mevsim geçişlerinde triko tunik modellerini tercih edebilir. Farklı boy alternatifleri ile sunulan bu modeller içerisinde kahverengi tonları çok şık tesettür kombinler oluşturmaktadır.

 

Tesettür Tuniklerde Yer Alan Detaylar

 

Lacivert renk tonunda düz kesim triko tesettür tunik modelleri parlak safran renk tonlarına hakim şallar ile harika bir kombin oluşturmaktadır. Sade renk alternatiflerinin yanı sıra ikili renk tesettür kombinler şık ve modern desenler ile tesettürlü kadınların farklı tesettür kombinler oluşturmasına olanak sağlıyor.

 

Triko tesettür tunik modellerinde kırmızı renk her mevsimde kadınlar tarafından çok beğenilmekte ve sıcak bir renk olarak kombinlerde kullanılmaktadır. Triko tesettür tunik modelleri tasarlanırken üst kısımlarında kullanılan ufak desenler, birkaç inci, püskül detayları ve ya yaka kısımlarında kullanılan fular detayları triko modellerini oldukça şık bir hale getirmektedir.

 

Yeni sezon triko tesettür tunik tasarımları içerisinde yer alan büzgüler de harika bir görünüm sunmaktadır. Etek uçlarında ise asimetrik kesim kullanılan modeller de bulunmaktadır. Tesettür tunik modellerinde asimetrik kesim detayı oldukça trend bir hal almıştır. Yaka kısımlarında yer alan kurdele detayı ise tesettürlü kadınların daha zarif bir duruş sergilemesine imkan sağlamaktadır.

 

Yarasa Kol Triko Tesettür Tunik Modelleri

 

Yarasa kollu tasarımlar triko tunik modellerine en fazla yakışan modeller içerisinde yer almaktadır. Genç tesettürlü kadınlar pantolon kullanımları ile kolay kombin edebildikleri tunik kombinlerine öncelik vermektedir. Triko tunik modelleri içerisinde farklı uzunluklarda modeller bulunabilir. Yırtmaçlı tesettür tunik modelleri de tesettürlü kadınları oldukça şık ve modern göstermektedir. Sonbahar kış yeni sezonunda ön plana çıkar renkler ise vizon, haki yeşil, vişne, hardal, bebe mavisi, kiremit ve mürdüm renkleridir.

 

Bir cevap yazın