Mavi Renk Tesettür Giyimde Nasıl Kombinlenir ?

 

Genellikle bayanların en çok karşılaştığı sorunlardan birisi de renk uyumunu yakalama konusunda olmaktadır. Hangi rengi nasıl kombinlemesi gerektiği konusunda çoğu kadın hataya düşebilmektedir. Birbirine en çok uyan renkleri kullanırken bile yapılan basit hatalar nedeni ile çok emek verilen kombinler bile estetik bir görünüm kazandırmamaktadır. Öncelikle tesettür giyim ürünleri ile kombin yapılması gerektiğinde nelere dikkat edilmesi konusunda bilgili olunması gerekmektedir.

 

Kıyafete harcanılan paranın az ya da çok olmasının aslında hiç bir önemi bulunmamaktadır. En önemli ayrıntı almış olduğunuz kıyafetleri nasıl kombin yaptığınızdır. Aslında günümüz şartlarında artık online sitelerde hazır kombin önerileri bile bulunmaktadır. Tesettür giyim ürünleri satan ve kadınların şık olması konusunda başarılı tasarımlara yer veren bu sitelerden birisi de Modaselvim sitesidir. Aranılan her tesettür giyim ürününü bulabilmek mümkün olmaktadır. Sezonun trend renkleri arasında olan mavinin nasıl kombinlenmesi gerektiğine hep birlikte bakalım.

 

– DENİZİN VE GÖKYÜZÜNÜN HUZURUNDA

 

            Huzur denilince akla hep mavi renk gelmektedir. Erkeklere daha çok yakıştırılan mavi aslında kadınların da tercih etmesi gereken renklerden birisidir. Mavinin her tonunu bu sezon tesettür giyim ürünlerinde de görmek mümkündür. Hem denizin hem de gökyüzünün maviliğinde bir kıyafet tercih ederek yaz sezonunu huzurlu ve dingin geçirebilirsiniz. Uzun mavi bir elbise tercih edebilir ve üzerine çiçekli mavi tonlarında bir şal kullanabilirsiniz. Spor şıklık için beyaz spor ayakkabı ya da sandalet kullanabilirsiniz.

 

– MAVİ CEKET KOMBİNİ İLE PARLAYIN

 

Özellikle kot ceketler kadınların bir numaralı favorisidir. Tesettürlü kadınlar için de kot kumaşının cazibesi her parçada yer almaktadır. Mavi bir kot ceket ya da mavi kumaş bir ceket ile 2017 sezonunun trendlerini yakalayabilirsiniz. Beyaz bir gömlek, mavi desenleri olan beyaz zeminli uzun bir etek ve mavi blazer ceket ile şıklığınızı bir adım öne taşıyabilirsiniz.

 

– MAVİ TUNİK OLMAZSA OLMAZ

 

Tunik her kadının vazgeçilmez parçasıdır. Her tesettürlü bayanın dolabında mutlaka en az 3 adet tunik modelini bulabilmek mümkündür. Buna rağmen mavi tuniğim yok diyorsanız hemen Modaselvim sitesinden bedeninize en uygun olanı sipariş verebilirsiniz. Mavi tuniğinizin altına beyaz bir pantolon tercihi en doğru tercih olacaktır.

 

Bir cevap yazın