Luis Carden Eşarp Modelleri

eşarpEşarp kadınların dini duyguları nedeniyle saçlarını örtmek için taktıkları bir giysidir. Bayanlar genellikle taktıkları eşarpların kendilerini güzel göstermesine özen gösterirler. Bu nedenle de eşarp seçiminde çok titiz davranırlar. Eşarp seçerken dikkat edilmesi gereken hususlar eşarbın kendi kıyafetleriniz ile uyumlu kombinler uyuşturması ve de eşarbın kaliteli olmasıdır. Kalitesiz eşarplar hem görüntü itibariyle hem de sağlam olmayışı nedeniyle kesinlikle uzak durulması gereken eşarplardır.

 

Eşarplar arasında fiyat olarak çok büyük uçurumlar yoktur. Hepsi birbirine yakın fiyatlardadır. Bu nedenle eşarp alırken en kalitelisini almakta fayda vardır. Peki, kaliteli eşarp modelleri hangileridir? Ülkemizin ve dünyanın başörtüsü imalatında en öncü firma Luis Carden’dır. Bu firma ürettiği birbirinden şık ve kaliteli eşarp modelleri ile adından sıkça söz ettirmektedir. Bütün bayanlar eşarp almaya karar verdiklerinde ilk olarak akıllarına Luis Carden modelleri gelir.

 

Kendilerine en yakın bayiden veya bayi yoksa da internet üzerinden anında satın alırlar. Luis Carden eşarpları birçok modele ayrılmaktadır. Bu modeller arasında en çok tercih edileni ve en şık olanı Luis Carden eşarp 340-15 lacivert modelidir. Bu model eşarp tamamen rayon kumaştan üretilmiş ve 90*90 cm ölçülerindedir. Göz alıcı şıklığı ve zarafeti temsil eden bu eşarp modeli her yaşa uygundur. Çok çeşitli renklerin bir araya getirilerek yapılan bu model açık tenli bayanlarda çok daha güzel durmaktadır. Bu başörtüsü modeli nerelerde giyilir peki?

 

Öncelikle Luis Carden eşarp 340-15 lacivert günlük hayatta giyilebilmektedir. Günlük olarak evde dışarda veya başka yerde rahatlıkla giyebilirsiniz. Aynı şekilde bu eşarp modelini bayanlar ile yaptığınız altın günleri eğlence günleri gibi günlerde de giyebilirsiniz. Arkadaşlarınızın akrabalarınızın düğünlerinde de. Luis Carden eşarpları en ideal tercih olacaktır. Yine aynı şekilde bayramlarda ve özel günlerde( doğum günü, yıldönümü vb.) bu eşarpları rahatlıkla tercih edebilirsiniz.

 

Luis Carden eşarpları en çok genç kızlar arasında popülerdir. Görünüm olarak onlara daha fazla hitap etmektedirler. Fakat yine de her yaştan bayanın giyebileceği ender eşarp modellerindendir. Siz de Luis Carden ile daha şık görünebilirsiniz.

 

 

 

Bir cevap yazın