Lila Rengi Nasıl Kombinlenmeli ?

Çisil Önden Düğmeli Nakışlı Elbise ZRD1173 LilaTesettür giyimde her ne kadar en fazla koyu renkler tercih edilse de canlı renkleri tercih eden bir genç kesim bulunmaktadır. Fuşyalar, kırmızılar, pembeler, lilalar tesettür elbise, kap ve pardesülerde kadınlara canlılık katmaktadır. Böylesine canlı renkleri kombinlemek elbette zor olmaktadır. Bu nedenle herkes siyah renklere yönelmektedir. Oysaki sıcak renklerin canlılığı enerjiyi olumlu yönde etkilemektedir. Hem şık hem de enerjik olmak için lila rengini tesettür elbise tercihinde kullanabilirsiniz. Lila bir tesettür giyim ürünü tercih ettiğinizde ne ile ve nasıl kombinleneceği konusunda sıkıntı yaşıyorsanız sizlere sunacağımız alternatiflere göz atmalısınız. Çocukken daha çok sevilen lila rengini büyüdüğünüzde de kullanmaya ne dersiniz?

 

LİLA İLE TESETTÜR ELBİSE ŞIKLIĞI

Bu sezon en trend renk lila olacak. Tüm tesettür giyim tasarımcıları kreasyonlarında lila rengini tercih etmektedir. Huzuru simgeleyen lila rengini tercih ettiğinizde kendinizi hem mutlu hem de enerjik hissedebilirsiniz. Baştan aşağı lila rengine bürünmek için elbise, şal, ayakkabı ve çanta renklerinizi lila seçebilirsiniz. Kolları ve etekleri volanlı tesettür elbiseler tercih ederek kendinizi bir kraliçe ya da bir prenses gibi hissedebilirsiniz.

 

LİLA RENK HANGİ RENKLERLE KOMBİNLENEBİLİR?

Lila rengin hangi renkler ile uyum içinde olduğunu bilmek önemlidir. Bu sayede güzel kombinler oluşturmak mümkündür. Lila bir tunik ile gri ya da bej pantolonlar çok daha uygun olmaktadır.

 

LİLA RENK TERCİHİNDE BULUNANLAR NE RENK AYAKKABI GİYMELİDİR?

Soft tonlar arasında yer alan lila rengin altına koyu renk ayakkabı tercih etmek doğru değildir. Bu nedenle yine soft renklerde ayakkabı giyilmelidir. Bej rengi, gri, beyaz ya da açık pembe tercih etmek doğru olacaktır.

 

LİLA RENK ABİYE ELBİSE DOĞRU TERCİH Mİ?

Tesettürlü abiye elbise denildiğinde akla hep siyah renk gelmektedir. Oysaki lila rengin canlılığı özel günler ve düğünlerde sizi daha dikkat çekici göstermektedir. Özellikle bu sezon düğünlerde bolca lila renk tesettür abiye görmek mümkündür. Şifon kumaştan düz renk bir şal tercih ederken tesettür elbisenizi de salaş bir lila elbise olarak tercih edebilirsiniz. Bu sezonun en trend rengi olan lilayı aklınızdan çıkarmayın ve mutlaka kombinlerinizi oluştururken lila rengine yer verin.

 

Bir cevap yazın