Lazer Kesim Tesettür Tunik Modelleri

Tesettür tunik modelleri tesettürlü bayanların en çok tercih ettiği giyim modelidir. Kombin kolaylığı sağlaması, tesettüre uygun olması sebebiyle tesettür tunik modelleri tesettürlü bayanlar tarafından çok tercih ediliyor. Tesettür tunikler birçok modelde bulunuyor. Uzunlukları da modele göre değişiyor. Bu sebeple giyim tarzına uygun tunik modeli bulunuyor.  Özel günlerde, günlük giyim de de tesettür tunikler kullanılıyor.  Tesettür tunikler kullanımı çok rahat ve kombinlemesi kolay olduğu için tercih edilen ürünler arasında yer alıyor.

Tesettür Tunik Modelleri

Tesettür tunik modellerinde son zamanlarda uygulanan lazer kesim modeli tunikleri oldukça şık yapıyor ve çok tercih ediliyor. Tunik modelinde etek uçlarında ve kol detayında lazer kesim uygulanan tunik modeli oldukça şık bir modeldir. Daha ağır modeller arasında yer alan hırka görünümlü tunik modeli de bayanlar tarafından çok tercih ediliyor. Üst kısmı hırka görünümü olması sebebiyle tekrar üstüne dış giyim olarak farklı bir parça kullanmadan da giyilebilmesi sebebiyle bu model oldukça kullanışlıdır. Tuniklerde günlük hayatta kullanıma uygun olarak daha bol kesim modeller tercih ediliyor. Uç kısımları sivri kesimli seyyar kolyeli tunik modeli salaş duruşuyla çok rahat ve kullanımı kolay modeller arasında yer alıyor. Fularlı, inci detaylı tunik modeli özel günlere uygun çok şık bir modeldir.  Modellerde farklı renk seçenekleri de bulunuyor. Her zevke uygun sade tunik modelleri de gösterişli tunik modelleri de bulunuyor.  Tunikler de genellikle arka kısımda yarım fermuar kullanılıyor. Buda modelin görünümünü bozmuyor.

Tesettür Tunik Modellerinde Kombin

Tesettür tunik modelleri kombin yapması kolay parçalardandır. Kolları fırfır ve inci detaylı tesettür tunik modeli boyu dize kadar uzundur. Bu model dar paça kumaş pantolonla ve eşarpla kombin edile bilir. Daha spor giyinen bayanlar için bebe yaka, çizgili tunik modeli dar paça kot pantolonla kombin edilebilir. Tesettür tunikleri her giyim tarzına uygun olarak kombin yapmak mümkündür. Bu sebeple bayanlar tarafından tesettür tunikler çok fazla ilgi gören parçalar arasında yer alıyor.

Tesettür tunik seçimlerinde fiziğe uygun modeller seçilmelidir ve doğru şekilde kombin yapıldığında çok şık olunabilir. Seçilen tuniğin kumaşı da önemlidir. Hareketleri kısıtlamaya engel olmamalıdır. Likralı, esnek kumaşların kullanımı da rahattır.  Tesettür tunik seçimlerinde bu ayrıntılara dikkat edilmelidir.

 

Bir cevap yazın