Lacivert Tesettür Etek Kombinleri

tesettür etekLacivert rengi mavinin en koyu halidir. Lacivert rengi dikkat çekmeyen özelliği olduğundan dolayı sade giyinmeyi seven tesettürlü kadınlar tarafından çok fazla rağbet görmektedir. Tesettür giyimde siyah renkten sonra en fazla tercih edilen lacivert rengi, tesettür anlayışında yer alan dikkat çekmeme özelliğini koruyor.

 

 Lacivert Tesettür Etek Üzerine Ne Giyilir?

 

Lacivert tesettür etek kombinleri tesettür giyim içerisinde çok önemli bir yere sahiptir. Bunun sebebi ise lacivert rengi yapısı gereği ile dikkat çekmeyen rek grupları içerisinde yer almaktadır. Lacivert renk kombinleri konusunda alternatif çok fazladır. Lacivert tesettür etek üzerine bluz ve ya gömlek modelleri tercih edilmelidir. Ancak lacivert rengine her renk uyumlu olmayacağı için özellikle siyah renk ile kombin yapılmamalıdır. Lacivert etek üzerine beyaz fırfırlı bir gömlek modeli ile hem şık hem de modern bir görünüm elde edersiniz.

 

 Lacivert Tesettür Etek Üzerine Hangi Renk Uyumlu Olur?

 

Lacivert rengi siyahtan sonra gelen asil bir renktir. Ağır ve asil olan bu renk hemen hemen her renk ile uyum sağlamaktadır. En fazla uyumlu olduğu renkler ise dore, gümüş, camel rengi, bordo, bej, kırmızı, fuşya ve vizon rengidir. Ancak bu renklerinde açık ve koyu renk tonları olduğu için dikkatli bir şekilde kombin yapılması gerekir. Bu ince ayrıntıya dikkat edilmez ise ortaya nahoş bir görüntü çıkar. Lacivert tesettür etek kombinlerinde bu renklerin yanı sıra yakın renk tonlarından da faydalanılabilir. Mesela lacivert bir etek üzerine turkuaz renge sahip gömlek ile hoş bir görüntü elde edilir. Aynı zamanda nötr renklerden muhakkak faydalanılması gerekir. Bu şekilde yapılan tesettür kombinlerde daha asil bir görünüm elde edilir.

 

 Lacivert Tesettür Etek Kombinlerinde Desenin Önemi

 

Desenli modeller her daim kadınlar tarafından fazlaca tercih edilmektedir. Bunu bile moda tasarımcıları her yeni sezon kreaksiyonlarında desenli modellere daha çok yer vermektedir. Mesela lacivert eteğin üzerine puantiyeli bir bluz modeli çok şık bir tesettür kombin oluşturur. Lacivert tesettür etek üzerine istediğiniz desende üst giyim ürünü tercih edebilirsiniz. Şal ya da eşarp ve pardesüler ile lacivert etek kombininizi tamamlayabilirsiniz.

Bir cevap yazın