Lacivert Tesettür Elbise Nasıl Kombinlenir ?

 

Tesettür giyim sektöründe günümüzde yoğun bir şekilde artış yaşanmaktadır. Özellikle sosyal medyadan ve televizyondan yapılan reklamlar sayesinde de tesettür giyime ve online alışverişe yönelik ilgi daha da çok artmaktadır. Sezona en uygun tesettür elbise modellerini internetten satış sitelerinde bulabilmek mümkün olmaktadır. Online olarak satış yapan sitelerin her geçen gün artıyor olmasına rağmen bilinçli olan tüketiciler en doğru kararın Modaselvim olduğu konusunda hemfikirdir. Tesettür giyim tercihinde bulunan kadınların hem şık hem de rahat olmasını benimseyen Modaselvim’ de binlerce ürün arasından her kadının zevkine hitap eden ürünü bulabilmesi mümkündür. 2017 sezonunda daha da hareketlenen tesettür giyim sektöründe en çok tercih edilen tesettür elbise modellerini istediğiniz renkte satın alarak güzel bir yaz kombini oluşturabilirsiniz. Özellikle bu yazın favori renkleri arasında lacivertin olması nedeni ile nasıl kombin yapabilirsiniz sorusunun cevabını aşağıda bulabilirsiniz.

 

– LACİVERT İLE BEYAZIN UYUMU

 

Lacivert rengi en iyi şekilde tamamlayan ve onu açan renklerden birisi beyazdır. Beyaz renk ile yapacağınız lacivert tesettür elbise kombini ile çok zarif bir görünüm kazanabilirsiniz. Nakış işlemeli lacivert bir elbise ile beyaz ve lacivert renklerinin hareketlendirdiği bir şalı birlikte kombin yapabilirsiniz. Uzun elbisenizin altına beyaz sneakers tercih ederek aynı zamanda da spor bir şıklık yakalayabilirsiniz.

 

– LACİVERT İLE CAMEL UYUMU

 

Camel uyumunun lacivert ile birada kullanılarak kombin yapılması muhteşem bir estetik görünüm kazanılması açısından doğru karar olmaktadır. Lacivert uzun elbisenize camel renginde bir şal takabilir ve ayakkabınızı da camel tonlarında tercih edebilirsiniz. Bu sayede gideceğiniz yerin en şık bayanı siz olabilirsiniz.

 

– LACİVERT RENGİN SİYAH İLE UYUMU

 

Siyah renk her rengin yanında ayrı bir zarafet kazandırmaktadır. Lacivert renk ile de uyumu söz konusu olan asil siyahı şal tercihinizde kullanabilirsiniz. Şifon bir lacivert tesettür elbise  sizin çok şık bir görünüm kazanmanız için yeterli olacaktır. Siyahın uymayacağı bir renk olmaması nedeni ile yaptığınız kombinin şık olduğu konusunda kesinlikle emin olmalısınız. Sezonun en trendleri arasında yer alan siyah rugan ayakkabı ile kombininizi tamamlayabilirsiniz. Artık bu sayede bulunduğunuz ortamda bir yıldız gibi parlayabilirsiniz.

 

Bir cevap yazın