Kot Modasına Uygun Tesettür Giyim Kombin

Kot sezonuna uygun şekilde giyinmek isteyen kişilere önerilen kombin seçenekleri arasında en tarz ve özgüveni parçalar yer almaktadır. Tesettür giyim kombin seçenekleri arasında kot ceket ve kot pantolonlar başta olmak üzere kot gömlek ve etek modelleri de büyük yankı oluşturmaktadır. Kot kumaşın spor şık duruşu her alanda kullanılmasını sağlamaktadır. Sezon içerisinde oldukça fazla kişi tarafından tercih edilen kot kumaşı, oluşturulan kombinlerin havasını da değiştirmektedir. Havalı bir görünüm elde etmek isteyen kişiler bu parça seçimleri ile sezonun modasına uygun giyinmektedir.

Yeni Sezon Tesettür Kot Gömlek Modelleri

Yeni sezon tesettür kot gömlekler pek çok alt giyim ürünü ile birleşerek modaya ve trendlere uygun hale getirilmektedir. Yapılan kombinlerde hem şık hem de asil bir duruş sergilemek isteyen hanımlar seçtikleri at giyim ürünleri ile farklı tarzı yakalamaktadır. Boydan boya çıt çıtlı olan kot gömleklerin hem koyu renk hem de buz mavisi renkleri tesettür giyim kombinlerinde özellikler tercih edilmektedir.

Sezonun Kot Kumaş Etek Modelleri

Sezonun başından sonuna kadar tercih edilen parçalarından biri kot kumaş ile üretilen eteklerdir. Farklı renk ve modellerde üretilen profesyonel kişilerin elinden çıkma etek modelleri belinde bulunan kemer detayı ile havalı bir görünüm sunmaktadır. Oluşturulan kombinlerde en çok kullanılan etek modeli buz mavisi, volanlı kot eteklerdir. Pile detayları bulunan düz kesim kot etekler ile farklı pek çok kombin oluşturmaktadır. Sezonun modasını yansıtan bu trend parçalar kalem etek kesimi ile de muhteşem bir moda akımı yaratmaktadır.

Yeni Sezon Tesettür Kot Ceket Modelleri

Dış giyim ürünleri sonbahar ve kış aylarında en çok tercih edilen parçalar arasındadır. Yeni sezon ürünlerinden biri olan kot ceketler, tesettür giyimin yıldızlı ürünlerinden biri haline gelmektedir. Farklı renk ve kumaş kalınlığında üretilen kot ceket modelleri tesettür pek çok kombinin üzerinde hem spor hem de modern bir görünüm oluşmasına yardımcı olmaktadır. Yeni sezon ürünlerinden biri olan sırt detayında baskı bulunan kot ceketler hem açık renk hem de koyu renk detayı ile büyük ilgi görerek askılarda yerini almaktadır.

 

Bir cevap yazın