Kot Kumaş Tesettür Elbise Modeli

Tesettür giyimde elbise modelleri pek çok kadının giydiği parçalardır. Bu elbiselerin modeli, kumaşının yapısı ve rengi yapacağı kombinler için oldukça önemlidir. Yeni sezon modellerinden olan kot kumaş tesettür elbise tesettürlü hanımların yeni gözde parçası olmaktadır. Bu elbisenin en dikkat çekici özelliği kot kumaşıdır. Kot kumaşı ile üretilen bu tesettür elbisenin farklı modelleri de bulunmaktadır. Yeni sezon modellerinden biri olan büyük cepli bol jile kot elbise modelleri proporsiyonu en düzgün gösteren modellerden biridir.

 Bu kot elbise modelinin yanı sıra kolları balon model ve etek kısmı hafif açılan cinsten üretilen kot elbiseler de tesettürlü hanımlar için tatlı bir görünüm sergilemektedir. Bu modelde üretilen kot elbiselerin yaka ve etek kısımlarında bulunan detaylar da göz kamaştırıcıdır. Özellikle yaka kısmında bulunan dantel ve nakış işlemeler elbiseye farklı bir hava katmakta yardımcı olmaktadır. Kollarında bulunan kuşaklar ise balon kol modelini daha çok ön plana çıkarmaktadır.

 Kot Kumaş Tesettür Elbise İle Günlük Kombin

 Günlük rahat kombin yapmak isteyen tesettürlü hanımlar yeni sezon parçalarından olan kot kumaş tesettür elbise modellerinden birini tercih ederek bu kombini gerçekleştirebilir. Salaş model kot kumaş tesettür elbise daha rahat hareket etmenizi sağlayacaktır. Bu nedenle bu tarz model tercihinde bulunabilirsiniz. Bunun yanı sıra düz yere uzanan jile kot elbise modelleri de günlük kombin oluşturmak için uygun bir model olacaktır.

 Kot elbise kombini yaparken bu elbise modellerinden seçtiğiniz bir modelin altına rahat babet ya da bilekten bağlamalı bir ayakkabı tercih edebilirsiniz. Ayakkabı seçiminiz günlük kombinin daha şık gözükmesini sağlayacaktır. Bu nedenle ayakkabı tercihi kombin oluşturmak için oldukça önemlidir. Bu kombinin üzerine uzun pardesü ya da abaya seçiminde bulunabilirsiniz. Dış giyim ürünlerinden elbise modelinize en uygun olan bir model seçimi yaparak kombini tamamlayabilirsiniz.

 Kot Elbise Kombininde Aksesuar Kullanımı

 Kot elbise kendiliğinden hem şık hem sade bir görüntü oluşturmaktadır. Bu nedenle seçtiğiniz aksesuarlar oldukça önemlidir. Kot elbisede büyük saat ve yanına bileklik tercihi doğru bir seçim olacaktır. Aynı zamanda sonbahar aylarında bu elbisenin üzerine kalın atkı takabilirsiniz.

Bir cevap yazın