Konfor ve Şıklığı Vaad Eden Abiyeler

 

Y.G.S - Dantel Detay İşlemeli Kuyruklu Abiye YGS5008 Pudra (1)      Yakın bir zamanda bir yakınız ya da sizin özel bir gününüz var telaş içindesiniz. Abiye olarak nereden, ne şekilde olsun, hangi renk, kumaş ve daha fazla sorular kararsızlıklar kafanızın içinde dönüyor.

 

Yerel mağazadan dokunarak mı alsam yoksa sanal alemdeki mağazalarda da daha içine sineni buluyorum mu diyorsunuz. Haliyle en iyi en güzel olmak istiyorsunuz. Çok paralarım döndüğü bu sektörde aldatılmak da istemiyorsunuz. Kaliteli olanı uygun fiyata almanın hayalini kuruyorsunuz. Bütün bu karışık düşünceler içindeyseniz www.modaselvim.com ile tanışmamışsınız demektir. Çünkü bu sanal mağaza size bütün bu karışık soruların cevabını net bir şekilde vermek için bu yola çıktı. Bu uğurda en iyi, markalaşma adına öz veriyle çalışmaya devam ediyor.

 

Abiyeler Ayrıntılarda Gizlidir

 

Moda Selvim’in abiye anlayışı diğerlerinde farklı olup küçük detaylar üzerinde uzun çalışmalar yapılmaktadır. Çünkü Moda Selvim biliyor ki abiyeler ayrıntılarda gizlidir. İnci baskılı detaylar, kolyeli modeller, varak işlemeler, dantel ayrıntılar, pul payetli stiller, zarafetin konuştuğu hassas işleme detayları bu iddianın kanıtı niteliğindedir.

 

Abiyelerin Konforu Nereden Geliyor?

 

Başlık konforu vaat ediyor diyor. Çünkü Moda Selvim abiyelerdeki dikişine ve seçtiği kumaşların çeşidine güveniyor. Likralı dabıl kumaş, krep şifon kumaş, ithal concord kumaş, süfle kumaş bunun en büyük göstergesi. Bütün bu kumaş çeşitleri dikimde ehil insanların ellerine emanet ediliyor ve sonrasında da bu vaadi ziyaretçilerine rahatlıkla verebiliyor.

 

Moda Selvim Modayı Yakinen Takip Eder

 

           Abiye türü elbiselerde bunu rahatlıkla görebiliyoruz. Moda stilde, kumaşta, renkler ve ayrıntılarda saklıdır. Moda Selvim abiyelerde kullandığı kadifeler, danteller, gold dokunuşlar, kemer detaylar, inci işlemeler, siyahlar, hardal sarıları, haki yeşiller, ikili içli dışlı tercihler bunun en büyük göstergesidir.

 

Abiye Modelleri

 

           Abiye modelleri şıklığı vaat eden tarzda. Uzun düz balık stil. Şifon yelekli görünümlü elbise, takım görünümlü balık kesim, dar kesim ve bol kesim etek stilleriyle düğün, nişan, mezuniyet vs. özel gününüzde Moda Selvim size en şık olmayı sunuyor. Bir de ürün detaylarında istediğiniz ürün hangisiyse bütün ölçülerini görebilirsiniz. Bu sayede abiyenizi vesvese yapmadan internetten kapınıza kadar getirtebilirsiniz. Böylelikle abiyenizi en kolay en güvenilir şekilde temin etmiş olacaksınız.

 

Bir cevap yazın