Kombin Gücüyle Tunik

tun,k2Birçok bayanın gözdesi ve aynı zamanda kurtarıcısı olan tunikler son yıllarda oldukça moda. İlk başlarda pek tercih edilmese de, moda programlarının artmasıyla birlikte son zamanlarda çok çeşitli modelleri de ortaya çıktı.

Bayanların giyimde tunik tercihinin ilk sebebi salaş ve uzunluğu sayesinde fazla kilolarını gizlemek dolayısıyla daha ince görünmektir. Ancak bayanlara lafım sırf bu düşünceyle hareket etmek sağlıksız durumlara sebep olabilir. Kiloları veremiyorsak saklamak güzeldir özellikle ansızın alınan kilolardan. Ancak doğru ürünlerle yapılması gerekir. Tunik kombinlemesi eğlenceli bir parça. Istar pantolonla, ister şık bir çorapla ya da taytla birçok yere giderken kusursuz bir görüntüye kavuşturabilir. Hele ki doğru kabanlarla, şık kolyelerle birleştirilirse güzel görünür. Bu açıdan yaklaşırsak daha iyi sonuçlara ulaşabiliriz. Birkaç ipucu verelim.

Özelikle1.60 boylarında bayanlar daha kısa tunikler tercih etmeli ki boylarını kesmesin. Aksi takdirde bacak boyu daha da kısalır. Bu kesinlikle dikkat edilmesi gereken bir husustur. Kombinleyeceginiz ayakkabı da bir o kadar önemli. Tuniğin uzun boylu bayanlarda bile boyu kısa gösterdiğini belirttik. O halde kendimizi daha kaldıran ayakkabılar tercih etmemiz gerekir. İlla ki topuklu giymekten bahsetmiyorum elbette, spor kombinlerinizde hafif tabanlı ayakkabıları yeğleyebilir, ya da tuniğinizin desenlerini boyunu uzun gösterecek şekilde seçebilirsiniz. Örneğin boyuna çizgiler ya da tek Renk kullanımı sizi uzun gösterecektir.

Kış günlerinde gerçekten vazgeçilmez parçalardan olan tunik üzerine canlı renklerden kabanlarla kusursuz bir görüntüye sebebiyet verebilir. Ancak kaban boyunu doğru ayarlamaya dikkat etmelisiniz. Ayrıca tuniğiniz büzgüye sahipse baseninizi kapatıp olmayan göbeğinizi ortaya çıkarabilir. Yani öyle bir parça ki elinizdeki, sizi ya olduğunuzdan ince ve şık bir havaya sokacak ya da boyunuzu kesip olduğunuzdan beş kilo fazla gösterecek. Vücut tipine uygun tunik seçimi yapıp hele ki bunu büyük kolyelerle, şık çoraplarla kombinlerseniz ya da çizme, Opak çorap, atkı şapka takımlarıyla bir araya getirirseniz, bunu yapabiliyorsanız kesinlikle sık sık bu parçayı kullanmanızı tavsiye ederim. İster düğüne gidin, ister markete her yere uyum sağlayabilirsiniz.

Bir cevap yazın