Klasik Tesettür Elbise Modelleri Nasıl Olur ?

 

C.M.N - Seyyar Kemerli Dantel Detay Elbise KPRS81193 Zümrüt (1)Giyim sektöründe elbise seçenekleri çok geniş ürün yelpazesi ile sunuluyor. Özellikle de tesettür elbise modellerinde pek çok detayı bir arada bulmak mümkün. Tesettür elbiselerinde sadelik, zariflik gibi faktörler ön planda oluyor. Tasarımları güçlü kılan ise kullanılan detaylar oluyor.

 

KLASİK TESETTÜR ELBİSE MODELLERİ

 

Her bayanın kendine özgü bir tarzı vardır. Beden yapısı, zevkler, gidilen yer özellikle elbise tercihini etkileyebiliyor. Klasik tarzı seven bayanlar için özellikle çok çeşitli tasarımlar hazırlanmıştır. Özel davetlerde, nişan ve düğün gibi günlerde tercih edilen elbise biraz daha şık ve daha dikkat çekici olabilir. Bunun için tasarımlarda şifon, jakar, dantel gibi detaylar yer alıyor. Özellikle de elbisenin sadece belli bir kısmında kullanılan bu detaylar elbiseye farklı bir hava katıyor. Yeni sezon ürünlerde elbiselerde kuyruk detayı dikkat çekiyor. Aynı zamanda şifon da sıkça kullanılmıştır.

 

Elbiselerde kullanılan bu faktörler sonucunda ortaya çıkan tasarım güçlü ve oldukça şıktır. Sade bir şıklık yakalamak isteyenler için ise sadece kol ve elbisenin alt kısmında yer alan dantel detaylı elbise de doğru bir seçim olabilir. Geniş kesim klasik elbise modelleri de bu sezon ön plandadır.

 

TESETTÜR ELBİSE KOMBİNİ NASIL YAPILIR ?

 

Tesettür giyimde şıklığı yakalamak için bazı faktörlere dikkat etmek gerekebilir. Renk uyumu, kumaşların bir biri ile olan uyumu ve desenler. Renk uyumunda avantajlar geniştir. Çünkü elbiseler renk seçenekleri ile avantaj sağlıyor. Elbisenin bir ton koyusu veya açığı ile kombin yapılabilir. Eşarp seçimi özellikle elbisenin renginin bir tonu koyusu veya açığı tercih edilebilir. Ayakkabı ve çanta ise elbise ile aynı renkte olabilir. Önemli olan elbette ki elbisenin ana rengidir. Çift renkli elbiselerde ise iki renkten birinin çanta ve eşarp kullanımda tercih edilebilir.

 

Eğer tesettür elbise modeli klasik ise sade ve desensiz eşarp tercih edilmelidir. Öte andan eğer spor tarzı bir elbise tercih ediliyorsa, eşarp veya çanta detaylarında desen kullanılabilir. Her bayan takı kullanmayı sever. Özellikle elbise modeline uygun kolye bileklik gibi aksesuarlar kullanılabilir. Bazı elbise modellerinde ise kendiliğinde kolye detayı mevcuttur.

 

Bir cevap yazın