Klasik Tarzda Sade Tesettür Giyimi

klasik tesettür giyimDiğer bir deyişle minimalist bir yaklaşım üzerinden tasarımı gerçekleştirilen modeller, klasik tesettür giyim olarak adlandırılır. Bu tasarımlar daha çok düz kesim eşliğinde dizaynı gerçekleştirilmiş giyim parçalarıdır. Tek renk üzerinden hazırlanır ve sade bir görüntü ortaya çıkarır. Klasik seven ve daha ağır başlı giyim parçalarını tercih edenler için, günümüzde oldukça geniş bir koleksiyon altında model tasarımları bulunur. Kişisel isteklere göre gidilecek yerin konseptine uygun birçok model üzerinden tercih yapılabilir.

 

 Sade Görüntüsüyle Klasik Tesettür Giyimi

 

Özellikle tasarım açısından çok fazla aksesuar ve desen bulunmayan modeller genelde klasik tesettür giyim çeşidi olarak bilinir. Tabii sade görüntüyü elden bırakmadan değişik noktalarında az da olsa farklı desen ve aksesuarlar mutlaka yer alır. Nitekim bazı kadınlar her ne kadar sade tasarımları beğense dahi; mutlaka görsel olarak şık bir görünüm de arzu eder. Moda uzmanları bu dengeyi yakalanmak için tam da istenilen etkiyi ortaya çıkaracak farklı modelleri beğeniye sunar.

 

 Klasik Tarzını Kaybetmeyen Farklı Tesettür Giyim Modelleri

 

Bazı giyim çeşitleri genelde klasik görüntü verir. Sade görüntüsünün yanı sıra aynı zamanda şık tasarım olarak da değerlendirilen bu modeller, değişik yerlerde keyifli kullanılabilmektedir.

– Tunik modelleri

– Düz kesim pantolon çeşitleri

– Tek renk özel tasarım elbiseler

– Ferace modelleri

 

Bu kreasyonlar arasından tercih yaparak sade bir görüntü yakalayabilir; farklı mevsimlerde olgun bir hissiyat oluşturabilirsiniz. Tabii bunu gerçekleştirirken mutlaka doğru aksesuar parçalarının değerlendirilmesine özen gösterilmelidir. Nitekim aynı sadeliği yakalayacak ayakkabı, çanta ve farklı takılar doğru uyumu yakalamalıdır.

 

 Daha Az Aksesuarı ve Desenli Klasik Tesettür Giyim Modelleri

 

Düz kesim üzerinden çok fazla desen ve aksesuar kullanılmayan tesettür giyim modelleri, yaşı biraz daha olgun kadınların tercihidir. Elbette bu durum kişisel isteklere ve gidilecek yerin konseptine uygun olarak da değişkenlik gösterebilmektedir.

 

Örneğin bir iş toplantısı ya da günlük olarak misafirliğe gidildiğinde, daha sade görünüm ortaya çıkaran tasarımlar değerlendirilir. Aynı zamanda günlük dışarı çıkarken rahatça ve özgür şekilde dolaşmak adına, sade modeller çok fazla ilgi görür. Ne olursa olsun yapılması gereken, farklı giyim parçalarının klasik görünüm altında doğru kombini yaratmasıdır.

Bir cevap yazın