Klasik Tarz

Her mevsim erkek ve ya bayan klasik giyimin de ön plandadır Yelek.

Çeşitleri vardır, bayan, bay için farklı üretilir Soğuk ve sıcak havaların takım elbise ahengine uygunluğu sebebiyle vazgeçilmezdir.  Bu kostüm kadın, erkek ayırt etmeksizin kullanılır, yelekler insanlar için stil sahibi bireyler için çok önemlidir.

Adeta puzzledaki eksik parçayı tamamlar illaki takım elbise ve takım kıyafetler için olmak zorunda değildir her hangi bir elbisenin üstüne giyildiği zaman bile farklı bir tarz ve farklı imaj yükler bireye, tarz sahibi olunsun olunmasın her insan, erkek, kadın yeleğin özenli olmasına dikkat eder. Karda kışta, yağmurda, soğuk havalarda, sıcak havalarda özenli olur ve çevreler tarafından dikkatle takip edilir. Yeleğin yapılışında seçilen kumaş ve iplik çok önemlidir zira vücutta istenmeyen rahatsızlıklara neden olabilir.

Elbiselerin uyumuna göre, şekline göre değişir tercihler. Kimi insanlar renkli YELEK severler, kimi insanlar mat renklerden hoşlanır. Bol ve ya da dar olarak tercih edilebilen vücudumuzun dokusuna göre de ayrı zevklere göre de ele alınabilir. Kimi yelek türleri kaz tüyünden kimisi yünden vesaireden ya da sentetik iplikten üretilir, pamuk ve keten çeşitleri de mevcuttur. Kişiler tarafından genellikle klasik kumaş tercih edilir.

Tarz sahibi erkekler yeleklere çok önem verirler estetiği kış aylarında giyimde yakalayabilmek için stil sahibi oldukları için önem verir. Yerli ve yabancı birçok giyim firması ürün pazarlamada ve reklamında ürünün kalitesine çok önem verirler.

Çeşitleri var demiştik bunlardan bazıları: şişme yelek, kapüşonlu yelekler, örme şekil yelekler, anorak yelekler, çift taraflı yelekler, üç düğmeliler, klasik kesim pamuk yeleklerdir. Giyilen yeleğin nerede ne şekilde kullanılacağı hangi kostümü tamamlayacağı çok önemlidir birçok moda tasarımcısı eski dönemlerden beri birçok tasarımlarında yeleği çok hassas ve ince rötuşlarla ele almıştır.

Bir kıyafet seçtiğinizde en önemli şey şüphesiz rahatlıktır fakat bir o kadar da önemli kılan şıklıktır. Zira ilk intiba olması hasebiyle dış görünüşteki özen ve tertip birçok kıstastan daha önemlidir bu nedenle şıklık da en az rahatlık kadar önemlidir.

Bir cevap yazın