Kışlık Tunik Modelleri

Kışlık tunik modelleri kış aylarının gelmesi ile vitrinlerde yerini aldı. Triko ve daha başka kışlık konsepte uygun bir çok kumaştan imal edilen tunik modelleri Moda Selvim’in gündeminde.  Bu modeller ile ile kış ve sonbahar iklimine yakışan kombinler yapabilirsiniz. Tunik her mevsimin en gözde giyim türlerinden biri, bunun en büyük nedeni de pantolon ile kolay kombin olabilmesi. Pantolon seven, spor giyim tercih eden tesettürlü bayanların en vazgeçilmez modeli de tunik oluyor. Yaz aylarını geride bıraktığımız şu günlerde en cazip tesettür giyim parçaları arasında tunik modelleri öncelikli olarak dikkat çekmekte. Her tarz kap, kaban ve pelerin, panço gibi dış giyim ile kombin edilebilen bu giyim türü, tesettürlü bayanlar için daha da ayrıcalıklı.

Kışlık Kombin Önerileri

Kışlık tunik modelleri ile gayet iklime uygun ve zerafet ile şıklığı barındıran bir kombin yapabiliriz. Kot pantolon, dar paça bilek boy pantolon ve kumaş bilek boy pantolon ile harika kombinler çıkarmak mümkün. Düz renk eşarp ya da şal modelleri ile kombininizi tamama erdirebilirsiniz. Moda Selvim’in en yeni ürünleri arasında olan süet tunik modelleri ile kap modellerini de beraber kombinleyebilirsiniz. Tesettürlü genç kızlar bu sayede sokak modasını da yakından takip etmiş olacaklar. Süet tunikler ile siyah dar paça pantolonları bir arada kullanıp, deri bilek boy botlar ile de şıklığınızı noktalayabilirsiniz. Şal ya da şık desenler içeren bir eşarp ile kombininiz harika bir boyut kazanacaktır.

Kışlık Karyağdı Tunikler

Karyağdı ismini nokta nokta desen içeren kumaşından alıyor.  Bu model kışlık tunik modelleri içerisinde bu sezon çok faal olacak gibi görünüyor. Geçen yıl bu kumaş türü ile bolca peblum tunik modelleri görmüştük. Bu sezon kışlık tunik modelleri daha da çeşitli bu da biz hanımların alışveriş keyfine keyif katıyor. Kışlık tunik modeller hem renk, hem desen, hem de görsel farklılıklar ile birçok tarzda karşımıza çıkmakta. Moda Selvim olarak bizler de stilinize en uyan modele en kolay standartlar ile sahip olmanıza olanak sunuyoruz.

Online Alışveriş Keyfi

Özellikle online alışverişi tercih eden hanımlar, birçok çeşide daha kolay ve hızlı erişebiliyor. Günlük güncellenen ara yüze sahip online alışveriş sitesi www.modaselvim.com ile sizlere sürekli ve aktif hizmet vermeye özen gösteriyoruz. Avantajlı ödeme ve kargo teslim koşulları ile online sektörde ayrı bir yere sahibiz. Uygun fiyat alternatifleri ile indirime giren ürünlerimizi outlet kategori köşesini de hizmetinize açtık. Her gün ziyaret edip yeni indirimlerden haberdar olabilirsiniz.

Bir cevap yazın