Kışlık Tesettür Pardesü Modelleri

tesettür pardesüHavaların soğuması ile birlikte, kış modasının dış giyim için tasarlanmış modellerini sokaklarda görmeye başladık. Soğuk havanın kendini iyice hissettirmesiyle birlikte dış giyimde kumaşlar daha da kalınlaşmaya başladı ve pardesü tercihleri daha sık olarak karşımıza çıkmaya başladı.

 

Kalın ve orta kalın kumaş seçenekleri, sade renkli, ekose desenli, çiçek figürlü birbirinden şık tasarlanan pardesü modellerinde özellikle tesettür giyim tarzına uygun oldukça şık modeller bu senin kış modasında oldukça dikkat çekeceğe benziyor.

 

 Pardesü Modellerinde Kış Modası

 

Bu yıl şık, modern kesimli, özellikle bağlantı noktalarında geometrik desenli, farklı farklı tarzlarda çok güzel tesettür pardesü modelleri, moda renkleri bütünleşerek görsel bir şıklık sergilemekte.

 

Dikkat çeken modeller arasında pardesü fermuarlarının ve düğmelerinin, pardesünün yan bölümünde yer alması ile tasarlanmış modern tasarımlar gelmektedir. Kot kumaşı, keten, kaşmir, kalın ve yünlü modellerde kullanılan kalın kumaşlar sizi kışın soğuk etkilerinden korurken, tasarımlardaki ayrıntılarıyla oldukça şık ve zarif görünmemizi sağlamaktadır.

 

Geçen kış modasındaki gibi bu yılın kış modasında da bordo renkli, mor renkli, haki ve yeşil renkli, parlement renkli pardesü tonları şık tasarımlarıyla diğer pardesü modellerinden daha çok öne çıkmaktadır. Bunun yanı sıra açık renklli tesettür pardesü modellerinde, koyu renklerde tasarlanmış olan şık aksesuarlar, müthiş bir uyum sağlamakta ve fark yaratmak isteyen bayanlar için tercih edilmektedir.

 

 Bu Senenin Farklı Modelleri

 

Bu senenin modellerinde dikkat çeken diğer detaylara gelince, boydan düğmeli, yandan cepli, genelde belden ipli, çoğunlukla büyük yakalı pastel renklerde modeller dikkat çekmekte. Bunun dışında oldukça şık tasarlanmış kemerli ve daha küçük yakalı spor modeller, genç kesim tarafından tercih edilmektedir. Ayrıca kot kumaşlı, boydan çift ve büyük düğmeli modeller genç kesimin tercihleri arasında yer almaktadır.

 

Düğmeli modeller dışında, boydan fermuarlı ve kemerli, yakasında kürk aksesuarlı ve kemerli modeller oldukça şık bir görünüm sağlamakta ve sık tercih edilen modeller arasında yer almaktadır. Fark yaratmak isteyen bayanlar için tasarlanmış, yan cepleri fermuarlı, sol üstte yine fermuarlı tek cepli, boydan düğmeli ve kürk aksesuarlı, göğüs ve kol bölümleri şık desenler ile süslenmiş modeller her yaştan kesime hitap etmektedir.

 

Bir cevap yazın